Nieuws

VV De Wâlden en VV Irnsum tekenen (nieuwe) verbintenis met Muta Sport

Met gepaste trots en blijdschap kunnen we melden dat Muta Sport (ook) de komende vijf jaar totaalleverancier is van twee prachtige Friese voetbalverenigingen: VV De Wâlden en VV Irnsum.

De samenwerking tussen Muta Sport en VV De Wâlden uit Damwâld dateert uit het jaar 2005 en dat is best uniek. Door de jaren heen zijn de onderlinge contacten altijd als zeer prettig ervaren en het wederzijdse vertrouwen is er altijd geweest. Op de bovenstaande foto zetten Wim Rotteveel namens VV De Wâlden en onze vertegenwoordiger Tjamme Valk de handtekeningen op de nieuwe verbintenis.

Met VV Irnsum hebben we in het verleden samengewerkt en we zijn dan ook zeer content met de terugkeer van deze vereniging bij Muta Sport. VV Irnsum speelt vanaf dit seizoen in nieuw ontworpen wedstrijdkleding en daarnaast kunnen leden hun eigen clubkleding aanschaffen in de (door ons gebouwde) VV Irnsum-webshop. Op de foto zetten Dirk Kooistra namens VV Irnsum en Rienk-Wim Braaksma namens Muta Sport de samenwerking kracht bij door het zetten van de handtekeningen.

Wil jij ook kleding laten ontwerpen voor jouw vereniging met maximale vrijheid in het ontwerp en de samenstelling van de teamkleding? Kies dan net als VV De Wâlden en VV Irnsum voor Muta Sport! Meer informatie hierover vind je op deze pagina. Vragen over Muta Sport als kledingpartner of nieuwsgierig naar ons aanbod? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers.