Nieuws

Nieuwe jacks voor Noordwest-Friesland Seagulls dankzij kersverse hoofdsponsor

Honk- en softbal: sporten welke wereldwijd door vele mensen worden beoefend en in Nederland al geruime tijd aan populariteit winnen. Sinds vorig jaar kent de honk- en softbalwereld in ons land een nieuwe vereniging: de Noordwest-Friesland Seagulls uit Harlingen. De Seagulls hebben inmiddels ruim veertig leden en sinds kort een nieuwe hoofdsponsor: Sanisale.com/Keukensale.com Leeuwarden.

Sanisale.com/Keukensale.com Leeuwarden draagt de honk- en softbalsport een warm hart toe. Dit is dan ook de reden dat de winkel bij het ondertekenen van het contract alle leden van een presentatie-/trainingsjack (geheel in de stijl van de Seagulls) heeft voorzien. Op deze jacks van ons eigen merk Muta prijken de namen van de hoofdsponsor en het logo van de vereniging.

Benieuwd wat Muta Sport voor uw vereniging kan betekenen? Neem dan gerust een kijkje op deze pagina of neem vrijblijvend contact op één van onze medewerkers. Wij bieden verenigingen maximale vrijheid in het ontwerp en de samenstelling van teamkleding met ons eigen merk Muta. Van trainingspak tot wedstrijd-outfit: met Muta Sport bieden we je een ijzersterke én mooie collectie voor elk team.