Subliem goed

Muta Workwear gaat lang mee en blijft mooi. Dankzij onze sublimatie-druktechniek zorgen we voor kwaliteit en maatwerk.

Vijf jaar garantie

Met Muta Workwear kies je voor kwaliteitskleding. Daar staan we voor. Elke werkdag opnieuw. Vijf jaar lang.

Veelzijdig & snel

Voor elke discipline vind je een prachtig kledingassortiment. En je hebt je bestelling snel in huis.

Offerte aanvragen
Alle vrijheid

Wil je maximale vrijheid in het ontwerp en de samenstelling van de je werkkleding ? Dan kies je voor Muta Workwear.

Van overall, polo tot werkbroek : met Muta Workwear bieden we je een ijzersterke én mooie collectie voor elke discipline.

Maar we gaan nog een stapje verder. We bieden jouw organisatie de vrijheid om een eigen kledinglijn te ontwerpen. Qua ontwerp, materiaal én pasvorm. ‘Define by design’ noemen we dat.

Omdat we Muta Workwear in eigen huis produceren, bieden we je gecontroleerde levertijden en maximale kwaliteit. En dankzij onze sublimatiedruktechniek, zorgen we ervoor dat kleuren en opdrukken jarenlang mooi blijven.

Bestel &
Bedruk

Bedrijfskleding van ons eigen merk Muta bestellen? Dat kan heel eenvoudig.

Je bestelt rechtstreeks bij ons. Ga je voor standaard of maatwerk? We nemen contact met je op om je wensen in kaart te brengen. En we adviseren je over wat je nodig hebt.

Waar nodig zorgt onze ontwerpstudio voor een ontwerp op maat. En of je nu voor het hele bedrijf of voor één team bestelt: ook de kleine oplages zijn zo geleverd.

Wil je Muta werkkleding laten bedrukken? Het grote voordeel van Muta Workwear is dat je ontwerp en bedrukking volledig in eigen hand hebt. Wij maken wat jij voor ogen hebt. Voor het bedrukken van werkkleding ben je bij Muta Sport dan ook aan het juiste adres. Dankzij onze sublimatie-druktechniek maak je bedrijfskleding helemaal op maat. Bedrijfslogo, huisstijlkleuren, een eigen design: alles is mogelijk.

Ontdek de mogelijkheden van Muta-werktkleding.

Neem contact op met onze vertegenwoordigers.