Vijf jaar garantie

Met Muta Sport kies je voor kwaliteit. Elke dag opnieuw. Vijf jaar lang.

Custom made

Met Muta Sport bieden we jou alle vrijheid: qua ontwerp, materiaal én pasvorm.

Sublieme prestaties

Dankzij onze sublimatie-druktechniek sprankelen sponsorlogo’s en opdrukken lang van je kleding.

Offerte aanvragen
Kleding
logo

Kleding met een logo bedrukken: zorg voor nog meer uitstraling en professionaliteit

Sportkleding, promotiekleding en bedrijfskleding. Het zijn de drie categorieën op het gebied van kleding waar we ons bij Muta Sport iedere dag vol passie mee bezig houden. Binnen deze drie categorieën kun je kiezen uit ontzettend veel merken voor jouw team, vereniging of bedrijf. En welk merk of welke kledingstukken je uiteindelijk ook kiest, wij zijn in staat om alle kleding te bedrukken met een logo. Een logo op kleding van jouw organisatie zorgt er namelijk voor dat de kleding tot leven komt en met trots wordt gedragen. 

Kleding met een logo bedrukken is al vele jaren ons ambacht. En daardoor mogen we onszelf experts noemen op het gebied van kleding met logo bedrukken. Daarbij blijven we voortdurend streven naar doorontwikkeling. Samen gaan we altijd voor het hoogst haalbare.

Benieuwd hoe we jouw team , vereniging of bedrijf kunnen helpen op het gebied van kleding met logo bedrukken? Neem vrijblijvend contact op met onze vertegenwoordigers, welke je graag voorzien van passend advies, of vul het offerte-formulier in. Hieronder vertellen we je graag meer over het bedrukken van kleding met logo binnen Muta Sport. Lees gerust verder.

Scherpste
prijs

Kleding met logo voor de scherpste prijs

Doordat we al vele jaren kleding met logo bedrukken, is de expertise op dit gebied alleen maar toegenomen. Hierdoor kunnen we het logo op de kleding op de efficiëntst mogelijke wijze drukken. En doordat we kennis en kunde in huis hebben bij Muta Sport, wordt er geen onnodige tijd, energie en middelen verspild gedurende het proces. Dit komt tot uiting in de prijzen voor het bedrukken van kleding met een logo. Wij garanderen namelijk de laagste prijs-kwaliteitsverhouding die er maar te vinden is binnen de gehele kledingmarkt.

Onze
werkwijze

Werkwijze Muta Sport

Het bestellen van kleding met logo bij Muta Sport is heel eenvouding. Je bestelt de sport-, promotie- of bedrijfskleding rechtstreeks bij ons voor de scherpste prijzen. Wij werken namelijk tot grote wederzijdse tevredenheid al vele jaren samen met de topmerken die eerder zijn genoemd. Dit heeft daarnaast als voordeel dat de kleding zo geleverd is. 

Ons werkwijze is simpel: samen met jou gaan we voor een kleding met logo op maat. We nemen allereerst contact met je op om de wensen van je team, vereniging of bedrijf in kaart te brengen en we adviseren daarbij wat je nodig hebt. Een logo kan over het algemeen op vele plaatsen worden gedrukt op kledingstukken. Denk hierbij niet alleen aan de borst of rug, maar ook aan het boven- en onderbeen.  

Onze medewerkers van de ontwerpstudio zorgen bij de keuze voor kleding met logo vervolgens voor een ontwerp op maat. En of je nu voor één team, de hele vereniging of het hele bedrijf besteld: ook de kleine oplages zijn zo geleverd. 

Na goedkeuring gaat de kleding met logo in bestelling en zodra deze geleverd is, komen de medewerkers van onze drukkerij in actie. Zij zorgen ervoor dat de kleding zo snel mogelijk wordt bedrukt met een logo, zodat deze ook tijdig kan worden uitgeleverd.

Druk
mogelijkheden

Verschillende drukmogelijkheden

Geheel naar wens kun je ervoor kiezen om je kleding met logo door ons te laten bedrukken. Muta Sport hanteert hierbij verschillende druktechnieken, zoals zeefdrukken, borduren en transferdrukken. We adviseren je graag over de techniek die het beste resultaat oplevert. 

Sublimatie
druktechniek

Onze specialiteit: de sublimatie-druktechniek

Het rugnummer 8 al dat na een paar wasbeurten in een 3 veranderde… Het sponsorlogo dat halverwege het seizoen ging schilferen. Als sportliefhebbers was het onze grootste frustratie vroeger sportkleding die flets en gerafeld uit de tas kwam. Dat moest toch beter kunnen?

Deze vraag was het begin van Muta Sport. Wij ontdekten namelijk als eerste in Nederland de kracht van de sublimatie-druktechniek. Dé manier om kleuren en logo’s ín materiaal te drukken en niet erop. Dankzij deze drukmethode maakt de sportkleding van ons eigen merk Muta Sport het verschil: qua designmogelijkheden en kwaliteit. Honderden teams, sportverenigingen en bedrijven willen sindsdien niet meer anders.

De voordelen van de sublimatie-druktechniek:

  •     De stof blijft altijd soepel, wat zorgt voor optimaal draagcomfort
  •     De sportkleding blijft mooi, ook na vele wasbeurten
  •     De stof blijft over ademend vermogen beschikken
  •     Rugnummers, logo’s en sponsoruitingen blijven altijd mooi
  •     Sponsoruitingen altijd exact volgens de huisstijl 
  •     Alle designmogelijkheden die je maar wil

Inmiddels passen we de sublimatie-druktechniek al ruim twintig jaar toe binnen ons bedrijf. En we zijn deze techniek, net als de andere drukmogelijkheden, blijven ontwikkelen. Het is dan ook niet voor niets dat Muta Sport je ontzettend veel mogelijkheden in ontwerp én design biedt. En dankzij sublimatie kunnen we altijd topkwaliteit blijven bieden.

 

Alles is
mogelijk

Alle kleding met logo is mogelijk

Muta Sport bedrukt alle kleding met logo die je je maar kunt bedenken. En het voordeel van het werken met vele verschillende merken is dat we je een breed assortiment kunnen bieden. Denk hierbij aan wedstrijd- en presentatiekleding, trainingskleding, promotiekleding, werkkleding en ga zo maar door. Voor eenieder kleding met logo op maat. En ook materialen en accessoires bedrukken we met alle liefde met het logo van jouw organisatie. 

Alle
merken

Alle merken met logo is mogelijk

Of je nu kiest voor Nike, Adidas, Muta Sportswear/Workwear, Clique, I.D, Tricorp of Blåkläder: alle merkkleding met logo bedrukken is mogelijk bij Muta Sport. Hierbij is het wel zo dat de sublimatie-techniek alleen wordt toegepast bij Muta Sportswear/Workwear, want deze kleding produceren we zelf. De artikelen van de overige merken sport-, promotie- en bedrijfskleding zijn reeds vervaardigd. We garanderen echter sublieme prestaties.

 

Officieel partner
van o.a.