Wil je sportkleding in levende lijve zien én voelen? Je laten inspireren door de mogelijkheden van ons Muta Sport-concept of meteen producten aanschaffen? We ontvangen je graag in onze teamshop, ons Cash& Carry-magazijn of ons sportcafé.

Teamshop

In onze teamshop in Leeuwarden vind je een veelzijdig specialistisch assortiment voor individuele sporters en teamsporters. Kleding en schoenen passen? Op zoek naar verzorgingsproducten of trainingsaccessoires? In de teamshop laten we je graag de nieuwste producten van de beste merken zien. Ook voor interessante aanbiedingen ben je hier aan het juiste adres. 

Openingstijden Teamshop

Ma9.00-17.00
Di9.00-17.00
Wo9.00-20.30
Do9.00-17.00
Vr9.00-17.00
Za9.00-12.30

Cash & Carry Magazijn

Zeker bij de start van het seizoen wil je materialen en kleding op orde hebben. Dan is het nodig om je voorraden snel aan te vullen. Goed om te weten dat je altijd bij ons Cash&Carry Magazijn terecht kunt. Ook voor de lastminute-vragen. We hebben alles op voorraad. Een kwestie van uitzoeken, betalen en meenemen. En je bespaart geld omdat we voornamelijk groothandelsprijzen rekenen.

Showroom en sportcafé

Meer weten over ons Muta Sportswear-concept? Inspirerende voorbeelden van sportkleding, veldinrichting en sportaccessoires bekijken? In Leeuwarden hebben we drie showrooms: en voor elke tak van sport laten we je voorbeelden zien. In ons sportcafé praten we je onder het genot van een drankje graag bij over wat we voor jou kunnen betekenen.

Presentaties op locaties

Uiteraard komen we graag naar jouw vereniging of bedrijf toe. Bijvoorbeeld voor een presentatie van sportkleding, sportmaterialen, bedrijfskleding en promo-wear. Maar ook voor meer informatie over het opzetten van een kledingfonds of het ontwikkelen van een nieuw tenue.

Meer
Muta
Sport

Druktechnieken

Productie in eigen beheer

Ontwerpstudio