Goede sportkleding voor je team

Wij bedrukken uitsluitend shirts van topkwaliteit. Dankzij onze druktechnieken zorgen we ervoor dat sponsorlogo’s en rugnummers altijd sprankelen.

Vijf jaar garantie

Met Muta Sport kies je voor kwaliteitskleding. Daar staan we voor. Elke training en wedstrijd opnieuw. Vijf jaar lang.

Precies zoals jij het wilt

Met onze Muta Sportswear-kledinglijn bieden we jouw voetbalvereniging alle vrijheid: qua ontwerp, materiaal én pasvorm.

Offerte aanvragen
Voetbal
kleding

Teamkleding voetbal: topkwaliteit voetbalkleding voor het hele team en de vereniging

Bij Muta Sport leveren we sinds jaar en dag teamkleding voor voetballers. Af en toe voor individuele teams, maar vaak voor hele verenigingen. Deze verenigingen komen uit alle hoeken van het land en dragen de voetbalshirts en teamkleding van Muta Sport met trots. We bieden namelijk voetbalkleding van topkwaliteit, geheel ontworpen naar wens. Met onze teamkleding bieden we namelijk alle vrijheid qua ontwerp én pasvorm. En bij ons kun je de kleding laten bedrukken met (sponsor)logo’s, (sponsor)namen, nummers en initialen.

Naast ons eigen merk Muta Sportswear bieden we ook voetbalshirts en teamkleding van diverse topmerken zoals bijvoorbeeld Nike, adidas, Jako en hummel. Merken die voldoen aan onze standaarden op het gebied van kwaliteit. Wat je wensen en behoeften ook zijn, wij hebben de voetbalkleding die jouw team of vereniging nodig heeft.  

Benieuwd hoe de teamkleding voetbal aantrekkelijk kan zijn voor jouw team of vereniging? Muta Sport helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes en adviseert voor jou/jullie het juiste pakket. Neem vrijblijvend contact op met één van onze vertegenwoordigers door het offerte-formulier in te vullen of lees hieronder gerust verder.

Ontwerp
op maat

Teamkleding voetbal met advies op maat

levert Muta Sport al ruim twintig jaar voetbalshirts en teamkleding geheel op maat. En daarbij gaan we altijd weer een stapje verder, want we willen voor iedereen niets minder dan de beste keuze. We brengen daarbij allereerst alle wensen van het team of de vereniging in kaart en kiezen op basis daarvan het vertrekpunt in de weg naar het ultieme teamkledingpakket.  

We houden van het totale plaatje op het gebied van teamkleding voetbal en kijken naast voetbalshirts (de wedstrijdkleding) ook naar eventuele presentatiekleding en trainingskleding voor jouw team of vereniging. Want ook buiten de lijnen in de aanloop of na afloop van een training of wedstrijd kan met kleding het verschil worden gemaakt. Met een teamkledingpakket op maat zorg je voor uniformiteit binnen het team en de vereniging.

Onze
drukmogelijkheden

Drukmogelijkheden bij teamkleding voor voetbal

Geheel naar wens kun je ervoor kiezen om je teamkleding door ons te laten bedrukken. Muta Sport hanteert hierbij verschillende druktechnieken, zoals zeefdrukken, borduren en transferdrukken. We adviseren je graag over de techniek die het beste resultaat oplevert. 

Onze specialiteit: de sublimatie-druktechniek 

Het rugnummer 8 al dat na een paar wasbeurten in een 3 veranderde… Het sponsorlogo dat halverwege het seizoen ging schilferen. Als sportliefhebbers was het onze grootste frustratie vroeger sportkleding die vies en gerafeld uit de tas kwam. Dat moest toch beter kunnen?

Deze vraag was het begin van Muta Sport. Wij ontdekten namelijk als eerste in Nederland de kracht van de sublimatie-druktechniek. Dé manier om kleuren en logo’s ín materiaal te drukken en niet erop. Dankzij deze drukmethode maakt de sportkleding van ons eigen merk Muta Sportswear het verschil: qua designmogelijkheden en kwaliteit. Honderden teams, sportverenigingen en bedrijven willen sindsdien niet meer anders.

De voordelen van de sublimatie-druktechniek: 

  •     De stof blijft altijd soepel, wat zorgt voor optimaal draagcomfort
  •     De sportkleding blijft mooi, ook na vele wasbeurten
  •     De stof blijft over ademend vermogen beschikken
  •     Rugnummers, logo’s en sponsoruitingen blijven altijd mooi
  •     Sponsoruitingen altijd exact volgens de huisstijl 
  •     Alle designmogelijkheden die je maar wil

Inmiddels passen we de sublimatie-druktechniek al ruim twintig jaar toe binnen ons bedrijf. En we zijn deze techniek, net als de andere drukmogelijkheden, blijven ontwikkelen. Het is dan ook niet voor niets dat Muta Sport je ontzettend veel mogelijkheden in ontwerp én design biedt. En dankzij sublimatie kunnen we altijd topkwaliteit blijven bieden.

Alle
mogelijkheden

Alle teamkleding voetbal bedrukken is mogelijk

Muta Sport bedrukt alle teamkleding voetbal die je je maar kunt bedenken. En het voordeel van het werken met vele verschillende merken is dat we je een breed assortiment kunnen bieden. Denk hierbij aan wedstrijd- en presentatiekleding, trainingskleding, promotiekleding, werkkleding en ga zo maar door. Voor eenieder teamkleding op maat. En ook materialen en accessoires bedrukken we met alle liefde met het logo van jouw team of vereniging. 

 
Projecten
& partners
Ontdek wat wij voor sportverenigingen en onze partners betekenen.

Voet- en korfbalvereniging DAW Schaijk

Kleding op maat voor ruim 1.300 leden van een unieke vereniging

Sportvereniging Hillegom

Voorraad­beheer & kleding­verstrekking voor meer dan 1.400 leden

Koninklijke Nederlandse Kaatsbond (KNKB)

Trotse kleding­partner van de oudste sport­bond van Nederland

Koninklijke Nederlandse Zwembond

Distributie van kleding voor meer dan 100 Nederlandse topatleten

vv Woudsend

vv Woudsend kiest voor Muta Sport

Hang On Survivalgroep

Hang On kiest voor survival­kleding van Muta Sport

Officieel partner
van o.a.

Voetbalshirts bedrukken? 

Voor welk merk je ook kiest. Wij bedrukken je sportkleding om met jouw sponsorlogo’s en rugnummers. Met zorgvuldige technieken zorgen we voor een top resultaat dat aansluit bij jouw wensen.

Maak van voetbalkleding een slimme inkomstenbron

Bestuur en kledingcommissies opgelet! We adviseren graag over hoe je van clubkleding een slimme inkomstenbron maakt.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Rienk Wim.