Kwaliteit

Onze korfbalmanden zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Dit biedt een uitstekende combinatie van duurzaamheid, weerbestendigheid en weinig onderhoud.

Voorraad & garantie

Vanuit ons grote magazijn kunnen wij alles het gehele jaar door uit voorraad leveren. Bestel je een korfbalmand? Dan kunnen wij deze uit voorraad leveren.

Diverse kleuren

Onze korfbalmanden kun je in verschillende kleuren krijgen. Zo heb je altijd een korfbalmand die bij de kleuren van jouw club past.

Offerte aanvragen
Korfbal
mand

Korfbalmanden zijn er bij Muta Sport in allerlei kleuren en maten.

Wil je een korfbalmand kopen voor vriendschappelijke wedstrijden tussen kinderen, of juist een officiële IKF korfbalmand? Zoek niet verder. Op welk niveau je ook korfbal speelt, de precisie en vaardigheid die nodig zijn om de bal door de korf te krijgen, benadrukken de strategie en samenwerking die het korfbalspel zo uitdagend maken. Ontdek de korfbalmanden en andere korfbalproducten bij Muta Sport.

Divers
Assortiment

Korfbalmand kopen? Dat kan heel eenvoudig bij Muta Sport.

Bij Muta Sport begrijpen we het belang van hoogwaardige korfbalmanden voor sportverenigingen. Met onze diverse selectie staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale korfbalmand voor jouw korfbalvereniging. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies of koop direct een korfbalmand in ons online assortiment.

Snel korfbalmanden nodig?

Het is goed om te weten dat je altijd terecht kunt in ons ‘Cash & Carry’-magazijn. We hebben alle korfbalmanden op voorraad, het hele jaar door. Het is dus alleen een kwestie van uitzoeken, betalen en meenemen!

 
Producten
Ook doelnetten bestellen? Bekijk onze modellen.
Standaard korfbalmand
Toepassing
Competities voor senioren
Kleuren
Blauw, rood, groen
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Diameter
40 cm
IKF korfbalmand
Toepassing
Officiële wedstrijden
Kleur
Geel
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Diameter
40 cm
Kangoeroe korf
Toepassing
Competities voor kinderen
Kleur
Oranje, rood, geel en roze
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Diameter
60 cm
Schutterskorf
Toepassing
Verbeteren schottechniek
Kleur
Oranje
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Diameter
33 cm

Kunststof korfbalmanden

Onze standaard korfbalmand en de schutterskorf zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Dit materiaal biedt verschillende voordelen, vooral in toepassingen zoals korfbalmanden. Zo is kunststof vaak zeer duurzaam en bestand tegen slijtage, impact en weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en zonlicht. Hierdoor gaat het materiaal lang mee en hebben de manden weinig onderhoud nodig. Ook is een kunststof korfbalmand erg licht van gewicht. Dit heeft als voordeel dat het makkelijk te hanteren en te verplaatsen is.

Al met al biedt hoogwaardig kunststof een uitstekende combinatie van duurzaamheid, weerbestendigheid, lichtgewicht en onderhoud. Dit maakt kunststof ideaal materiaal voor sportuitrusting zoals korfbalmanden.

Hoe hoog hangt een korfbalmand?

De hoogte van een korfbalmand hangt af van de korfbalpaal waar deze ophangt. Een korfbalpaal heeft verschillende hoogtes, afhankelijk van de leeftijdscategorie en het niveau. Onze korfbalpalen zijn verkrijgbaar in 2m, 2,5m, 3m en 3,5m. Standaard is een korfbalpaal 3,5m. Dit betekent dat de korfbalmand bij officiële wedstrijden voor volwassenen op 3,5m hangt.

Een koopgids voor klanten over wat te overwegen bij het kopen van een “korfbalmand”, zoals duurzaamheid, officiële afmetingen en montagegemak.

Onderhoud korfbalmand

De korfbalmanden van Muta Sport vergen weinig onderhoud. Dit komt doordat het kunststof materiaal van de korven bestand is tegen slijtage, impact en weersinvloeden. Dit betekent dat de manden niet verslechteren of beschadigen door regen, sneeuw en uv-straling. Wordt de korfbalmand toch wat vies? Dan kun je deze altijd schoonmaken met water en wat mild reinigingsmiddel.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Manfred.

Veelgestelde vragen over korfbalmanden

Van welk materiaal is de korfbalmand gemaakt? De korfbalmanden van Muta Sport zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Dit heeft als voordeel dat de manden weinig onderhoud nodig hebben en licht van gewicht zijn. Ook zijn ze zeer duurzaam en bestand tegen slijtage, impact en weersomstandigheden. Koop een korfbalmand bij Muta Sport.
Op welke afstand moet de korfbalmand boven de grond hangen? Hoe hoog de korfbalmand boven de grond moet hangen, hangt af van de reglementen en de korfbalpaal. Een standaard korfbalpaal is 3,5m hoog. Dit betekent dat de korfbalmand op 3,5m hoogte hangt voor officiële wedstrijden en competities. Een korfbalmand kan ook 2m, 2,5m en 3m boven de grond hangen.