Sublieme kwaliteit

Dankzij onze druktechnieken zorgen we voor kwaliteit en maatwerk

Vijf jaar garantie

Met Muta Sport kies je voor kwaliteitskleding. Daar staan we voor. Elke werkdag opnieuw. Vijf jaar lang.

Veelzijdig & snel

Voor elke discipline een prachtig kledingassortiment. En je hebt je bestelling snel in huis.

Offerte aanvragen
Duurzaam &
Fairtrade

Ga je voor bedrijfskleding die écht duurzaam is? Kies dan voor de collectie van Cottover. Bij de collectie van dit jonge Zweedse merk draait alles om fairtrade en duurzaamheid.

Cottover staat voor het hergebruik van katoen en PET. Het katoen van deze mooie basics is 100% biologisch & Fairtrade. Geproduceerd voor mens en milieu, dus. Daarnaast staat dit merk voor een duurzame textielindustrie. Een mooie manier om je bewuste kant te profileren.

Daarnaast biedt Cottover een uitgebreide collectie bedrijfs- en promokleding met prachtige kleuren en eigentijdse modellen. Voor elk seizoen.

Bestel &
bedruk

Kleding van Cottover aanschaffen? Dat kan heel eenvoudig.

Je bestelt rechtstreeks bij ons. Ga je voor standaard of maatwerk? We nemen contact met je op om jouw wensen in kaart te brengen. En we adviseren je over wat je nodig hebt.

Onze ontwerpstudio zorgt voor een ontwerp op maat. En of je nu voor het hele bedrijf of voor één team bestelt: ook de kleine oplages zijn zo geleverd.

Maak de kleding van Cottover nog niet iets specialer door je eigen bedrukking of borduring toe te voegen. Bij Muta Sports helpen we je graag verder.

Bekijk de collectie

Catalogus

Ontdek de mogelijkheden van Cottover-promokleding.

Neem contact op met onze vertegenwoordigers.