Maak indruk

Dankzij onze druktechnieken sprankelen logo’s en opdrukken seizoenenlang van je Jako-kleding.

IJzersterke collectie

Een complete en trendy kledingcollectie voor korfbal, volleybal, voetbal, hockey en handbal.

Altijd op voorraad

Jako Teamline-kleding blijft tot wel 5 jaar naleverbaar.

Offerte aanvragen
Teamsport
specialist

Jako is specialist in teamsport. No-nonsense, functioneel en betaalbaar.

Dit in opkomst zijnde merk biedt je een groot, uit voorraad leverbaar, assortiment. Van trainingspakken, voetbalkleding, ballen, tassen, underwear tot trainingsmaterialen.

Bij Muta Sport zijn we  graag ambassadeur van Jako . Daarom koop je als vereniging alles uit het Jako-assortiment voor een scherpe prijs in.

De Jako Teamline-kleding blijft tot wel 5 jaar naleverbaar. Daarmee kun je als vereniging  JAKO-kleding en -materialen langere tijd bij- en nabestellen, altijd uit voorraad.

Bestel &
Bedruk

Jako sportkleding bestellen? Dat is heel eenvoudig.

Je bestelt Jako-kleding rechtstreeks bij ons. Ga je voor standaard of maatwerk? We nemen contact met je op om je wensen in kaart te brengen. En we adviseren je over wat je nodig hebt.

Onze ontwerpstudio zorgt voor een ontwerp op maat. En of je nu voor één team of de hele club bestelt: ook de kleine oplages zijn zo geleverd.

Wil je Jako-kleding laten bedrukken? Van zeefdruk, borduren tot transferdruk: dankzij onze druktechnieken zorgen we ervoor dat de logo’s en rugnummers op je Jako-sportkleding seizoenenlang mooi blijven.

Teamkleding
specialist

Jako: dé specialist in teamkleding

Wanneer je teamsport en teamkleding zegt, zeggen wij volmondig: Jako! Dit Duitse topmerk timmert al meer dan drie decennia aan de weg en is door de jaren heen uitgegroeid tot een betrouwbare speler binnen de markt. Met kenmerken als no-nonsense, functioneel en betaalbaar is Jako dé specialist op het gebied van teamkleding. Het mag dan ook geen wonder heten dat we bij Muta Sport graag een ambassadeur van Jako zijn.

Benieuwd hoe de team- en sportkleding van Jako aantrekkelijk kan zijn voor jouw team, vereniging of bedrijf? Muta Sport helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes en adviseert voor jou/jullie het juiste pakket. Neem vrijblijvend contact op met één van onze vertegenwoordigers door het offerte-formulier in te vullen of lees hieronder gerust verder.

Over
Jako

Over Jako

In 1989, het jaar van de val van de Muur, ziet Jako in het Duitse dorpje Stachenhausen het levenslicht. Rudi Sprügel richt Jako Sportartikelvertriebs GmbH op met het plan om verenigingen in zijn eigen regio, tussen de rivieren de JAgst en de KOcher, een uitrusting te bezorgen die onmiddellijk beschikbaar is. De naam wordt gekozen in functie van de regio.

Ruim dertig jaar later zijn de eerste stappen van Jako nog altijd terug te vinden in de bedrijfsfilosofie en het beeldmerk. Zo maakt het bedrijf nog altijd kleding voor verenigingen en is het blauwe Jako-logo geïnspireerd door de Jagst en de Kocher. Het logo stelt de twee witte symbolen van de rivieren centraal en beeldt zo de identiteit uit. De Jako ‘dots’ zijn als onderscheidende ontwerpelementen op bijna alle shirts en trainingspakken zichtbaar.

Het succes van Jako vertaalt zicht niet alleen in de vorm van samenwerkingen met de Duitse voetbalgrootmachten Bayer 04 Leverkusen en VfB Stuttgart, maar ook in cijfers. Waar ooit werd begonnen in een kleine garage, wordt intussen in meer dan vijftig landen over de hele wereld gewerkt. In totaal spelen meer dan honderdduizend teams in de kleding van Jako.

Voordelen
jako

Voordelen van Jako

Voor het team bestaande uit een handvol spelers tot een hele vereniging of heel bedrijf bestaande uit honderden personen: het assortiment van Jako sluit altijd aan op de behoefte en de wens. Van trainingspakken, voetbalkleding, ballen, tassen, onderkleding tot aan trainingsmaterialen. En het grote voordeel van Jako is dat de artikelen altijd uit voorraad leverbaar zijn. Kortom: een compleet assortiment voor bijna iedere discipline.

Want Jako teamkleding is er niet alleen voor de voetballers, maar ook voor korfballers, basketballers, volleyballers, hockeyers, handballers, turners en turntsters en noem maar op. Met een complete en trendy kledingcollectie van kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten, welke tot wel vijf jaar naleverbaar blijft tegen de scherpste prijzen.

De kledingcollectie van Jako bestaat uit diverse verschillende lijnen, waar voor ieder wat tussen zit. Verkrijgbaar in vele verschillende kleur- en maatvarianten voor een optimale keuzemogelijkheid. Daarnaast maakt Jako met haar teamkleding ook onderscheid tussen heren- en damesmodellen, zodat iedereen, van jong tot oud, kan worden bediend.

jako
muta

Voordelen van Jako bij Muta Sport

Zoals je al hebt kunnen lezen zijn wij graag ambassadeur van Jako en haar teamkleding. We werken namelijk tot grote tevredenheid al vele jaren samen met Jako en onderhouden een warme band met het bedrijf. Het bestellen van Jako-kleding bij Muta Sport is daardoor heel eenvouding. Je bestelt de teamkleding rechtstreeks bij ons voor de scherpste prijzen.

Ons werkwijze is simpel: samen met jou gaan we voor een Jako-kledingpakket op maat. We nemen contact met je op om de wensen van je team, vereniging of bedrijf in kaart te brengen en we adviseren daarbij wat je nodig hebt. Mocht je ervoor kiezen om voor standaardwerk te gaan, dan is dat geen enkel probleem. Ook het aanschaffen van basisartikelen zonder opdrukken zijn bij ons verkrijgbaar.

Onze medewerkers van de ontwerpstudio zorgen bij de keuze voor een Jako-pakket op maat vervolgens voor een ontwerp op maat. En of je nu voor één team, de hele vereniging of het hele bedrijf besteld: ook de kleine oplages zijn zo geleverd.

Jako
bedrukken

Bedrukken van Jako-teamkleding

Geheel naar wens kun je ervoor kiezen om je Jako-teamkleding door ons te laten bedrukken. Denk hierbij aan (sponsor)logo’s, (sponsor)namen, nummers en initialen. Muta Sport hanteert hierbij verschillende druktechnieken, zoals zeefdrukken, borduren en transferdrukken. We adviseren je graag over de techniek die het beste resultaat oplevert. En we garanderen je dat de opdrukken sprankelen en seizoenenlang mooi blijven.

Bekijk de collectie

Catalogus

Ontdek ook de mogelijkheden van Jako-sportkleding. 

Neem contact op met onze vertegenwoordigers.