Voor de aftrap. Wachtend op dat startschot. Aan het begin van de werkdag. Niets mooiers dan een team dat er als éénheid staat. In kleding die indruk maakt, die kwaliteit uitstraalt. Die vertelt over professionaliteit, over samen voor het hoogste gaan. Dat is wat wij met verenigingen, sportbonden en bedrijven willen bereiken. Sporters en werknemers het beste materiaal bieden voor maximaal sport- en werkplezier.

 

Deze vraag stelden we onszelf twintig jaar geleden. Op zoek naar antwoorden ontdekten wij als eerste in Nederland de kracht van sublimatie-druktechniek. Een nieuwe manier om kleuren en logo’s ín kleding te drukken. En zo begonnen we vanuit onze werk-woning in Leeuwarden: beneden de showroom en de ontwerpstudio, boven wonen

1996
 

De eerste Muta-tenues vonden al snel hun weg naar korfbal- en voetbalverenigingen in Noord-Friesland. Overal waar ‘onze teams’ op het veld stonden, vroegen tegenstanders zich af, waar die mooie tenues toch vandaan kwamen? En zo ging die bal rollen. In twee jaar tijd verkasten we naar een nieuw kantoor en ontwikkelden we onze eerste 'blauwe' huisstijl.

1998
Sport
Kleding

Muta Sport voor sportend Nederland.

Als specialist in sportkleding, kleden wij honderden verenigingen en teams in Nederland. Je ziet onze sportkleding elke week terug. Van hockeyveld tot tennisbaan; van zwembad tot basketball-court.

Voor elke sport bieden we een prachtig en veelzijdig aanbod. En we helpen verenigingen om van hun clubkleding een slimme inkomstenbron te maken.

Naast kleding kun je bij ons terecht voor sportmaterialen, veldinrichting en promo-wear.

Promo
& merchandise

Muta Sport voor extra teamspirit.

Met promotiekleding en merchandise zorg je voor onderscheid en teamspirit. Het laat zien dat je er bent en waarvoor je staat. En je zorgt voor ambassadeurs en fans van jouw merk.

We bieden bedrijven, clubs en verenigingen daarom een prachtig assortiment aan promo-wear en merchandise artikelen.

Werk
Kleding

Muta Sport voor werkend Nederland.

Bedrijfskleding is een visitekaartje waar je klanten niet omheen kunnen. Het laat zien waar je als onderneming staat. Kwaliteit, teamspirit, netheid. Het maakt je werknemers tot ambassadeurs.

Met Muta Sport zorg je voor een professioneel bedrijfskledinglijn waarmee je indruk maakt. Workwear voor elke discipline.

Waar wij
in geloven

Onze Missie & Visie

Wij geloven dat goede kleding en materialen belangrijk zijn voor maximaal sport- en werkplezier. Dat ze bijdragen aan een toekomstbestendige en aantrekkelijke vereniging. Aan een eigen uitstraling, teamspirit en clubliefde.

Daarom biedt Muta Sport sportverenigingen, bedrijven en organisaties de beste kleding en mooiste materialen voor maximaal sport- en werkplezier.

Muta facts

700+

We leveren teamkleding en sportaccesoires aan meer dan 700 verenigingen.

80

Dagelijks werken er meer dan 80 medewerkers aan onze hoogwaardige producten.

5

5 jaar garantie! op vrijwel al onze producten

3

Laat je inspireren over ons Muta concept in 3 verschillende showrooms.

Projecten
& partners
Als totaalleverancier voeren wij de meest uiteenlopende projecten uit voor sportvereningen, bedrijven en overheden.

Sportvereniging Hillegom

Voorraad­beheer & kleding­verstrekking voor meer dan 1.400 leden

Koninklijke Nederlandse Kaatsbond (KNKB)

Trotse kleding­partner van de oudste sport­bond van Nederland

vv Woudsend

vv Woudsend kiest voor Muta Sport

Voet- en korfbalvereniging DAW Schaijk

Kleding op maat voor ruim 1.300 leden van een unieke vereniging

Koninklijke Nederlandse Zwembond

Distributie van kleding voor meer dan 100 Nederlandse topatleten

Hang On Survivalgroep

Hang On kiest voor survival­kleding van Muta Sport

Officieel partner
van o.a.