Onze merken

Merk uitgelicht: ERIMA

Het is dit jaar exact 120 jaar geleden dat in de Zuid-Duitse stad Reutlingen ERIMA het levenslicht zag. Hiermee is het sportmerk het oudste nog bestaande sportmerk bij onze oosterburen. Anno 2020 zorgen 250 medewerkers in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, België en Nederland voor de ontwikkeling, productie en verkoop van kleding en materialen die geschikt zijn voor vrijwel alle sporten.

Of het nu gaat om (professionele) teams, individuele (top)sporters of recreanten, ERIMA-producten staan voor design, functionaliteit en kwaliteit. Een optimale pasvorm en duurzaamheid van de artikelen, die verkrijgbaar zijn in een groot aantal maten voor zowel dames en heren als kinderen, is gegarandeerd. Met de teamsport in het middelpunt levert ERIMA alles uit één hand: kleding, tassen, ballen en accessoires.

Bij Muta Sport werken we daarom al lang samen met ERIMA en raden je dit merk graag aan. ERIMA biedt voetballers, korfballers, handballers en runners een complete en mooie collectie. De kleding bestel je rechtstreeks bij ons en daarbij brengen we je wensen in kaart en geven we je advies over wat je nodig hebt. Onze ontwerpstudio zorgt vervolgens voor een ontwerp op maat. En of je nu voor één team of de hele club bestelt: ook kleine oplages zijn zo geleverd.

Kortom, ga jij voor een moderne uitstraling en kwalitatief hoogwaardige kleding voor jouw vereniging of team? Kies dan voor ERIMA! De meest recente collectie van het merk vind je hier. Hulp of advies nodig of geïnteresseerd in de kleding van ERIMA? Onze vertegenwoordiger Martijn Zwart kan je verder helpen. Neem telefonisch contact op met Martijn via 058-2660315 of vul hier het contactformulier in.