Tips & tricks

Mondkapjes met het logo van jouw vereniging of bedrijf: veiligheid en comfort

Ze zijn bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld als gevolg van het coronavirus: mondkapjes. In verschillende soorten en maten met de meest uiteenlopende kleuren. 

Sinds een aantal weken leveren we bij Muta Sport (niet-medische) mondkapjes aan verschillende sportverenigingen en bedrijven. Geheel in de stijl van de vereniging of het bedrijf met logo. Deze mondkapjes hebben als voordeel dat ze herbruikbaar zijn, goed ademen en een uitstekende pasvorm hebben. Naast de belangrijkste specificatie van de mondkapjes (veiligheid) dus ook comfort. 

Geïnteresseerd in mondkapjes voor jouw vereniging of bedrijf? Neem contact met ons op middels een belletje (058-2660315) of een mailtje (info@mutasport.nl) of vul vrijblijvend het offerteformulier in. De mondkapjes zijn daarnaast ook rechtstreeks te bestellen in onze webshop.

Productspecificaties

De mondkapjes zijn gemaakt van elastisch soft shell, met ergonomische stiksels aan de voorkant voor een comfortabele pasvorm voor de mond en de neus. Haak ze met gemak achter je oren voor uren van comfortabel gebruik. Bovendien zijn deze mondkapjes een stuk minder benauwend dan andere maskers.

  • REACH-certificering beschikbaar
  • Soft Shell. 95% Polyester/ 5% Elastaan
  • Uitgevouwen formaat breedte: 13 cm
  • Uitgevouwen formaat Lengte: 34 cm
  • Aanbevolen wordt om minimaal 60ºC te wassen
  • Zeer bestendig, tot 25 wasbeurten herbruikbaar