Onze merken
Promotiekleding die professionaliteit uitstraalt en van goede kwaliteit is. Bij onze merken zit je goed.

Staat uw gewenste merk er niet tussen? Neem contact op

Promotie via unieke kleding

Wil jij jouw (sport)bedrijf promoten? Dan is gepersonaliseerde kleding ideaal. Door kleding te dragen met jouw eigen logo of ander herkenningspunt, draag je bij aan de bekendheid van je merk, product, dienst of bedrijf. Heb je bijvoorbeeld een praktijk in de fysiotherapie of een eigen fitnessclub? Trek dan nieuwe klanten aan met unieke promotiekleding. Muta Sport kan promotiekleding op maat ontwerpen en leveren.

Persoonlijke merchandise

Naast unieke promotiekleding is persoonlijke merchandise ook een optie bij Muta Sport. Accessoires zoals bidons, tassen, paraplu’s of vlaggen kunnen we geheel naar de stijl van jouw merk, product, dienst of bedrijf personaliseren. Zo kun je als gloednieuwe fitnessclub jouw nieuwe klanten een bidon aanbieden. Zo maken zij op de plekken, waar zij de bidon gebruiken, reclame voor jouw bedrijf. Maar je kunt ook een vlag met jouw logo, slogan of foto neerzetten bij de deuropening van jouw (sport)zaak.

Kleding met logo

Voor unieke kleding met logo kun je terecht bij Muta Sport. Kleding en accessoires met het logo van je bedrijf, merk, product of dienst erop draagt bij aan de bekendheid van je bedrijf. Zo kun je jouw bedrijf of merk onder de aandacht brengen bij een nieuwe doelgroep of meer mensen in je bestaande doelgroep. Ook is kleding met logo een stukje beleving voor jezelf en voor je klanten.