Sublieme prestaties

Dankzij onze druktechnieken sprankelen sponsorlogo’s en opdrukken seizoenenlang van je Nike-sportkleding.

IJzersterke collectie

Een complete en eigentijdse sportcollectie voor korfbal, volleybal, voetbal, hockey, running en handbal.

Combineer slim

Combineer de Nike-collectie bij Muta gerust met andere merken.

Offerte aanvragen
Inspiratie
& innovatie

Sportkleding van Nike, gegarandeerd topkwaliteit

Stijlvol, functioneel en innovatief. Het Amerikaanse sportmerk Nike biedt iedereen een prachtige sportcollectie. Sportkleding en -accessoires waar je als team- én als individuele sporter mee voor de dag kunt komen. Of je nu een voetballer, volleyballers, hockeyer of korfballer bent: met Nike kies je voor absolute kwaliteit op het sportveld.

 Bij Muta Sport werken we al ontzettend land samen met Nike en bevelen we je de collectie van dit topmerk graag aan. Van trainingspak tot wedstrijdshirt en van presentatiekleding tot shorts. En dankzij onze samenwerking kopen we de Nike-kledingcollectie scherp voor je in.

Benieuwd hoe de team- en sportkleding van Nike aantrekkelijk kan zijn voor jouw team, vereniging of bedrijf? Muta Sport helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes en adviseert voor jou/jullie het juiste pakket. Neem vrijblijvend contact op met één van onze vertegenwoordigers door het offerte-formulier in te vullen of lees hieronder gerust verder.

Bestel &
Bedruk

Over Nike

Voor de geboorte van Nike moeten we ver terug in de tijd, naar 1964 om precies te zijn. Bill Bowerman en Phil Knight richtten het bedrijf toen op onder de naam Blue Ribbon Sports (BRS). Pas later in 1972 werd het merk Nike geïntroduceerd en in 1978 veranderden de heren de naam van het bedrijf uiteindelijk in Nike, Inc. de merknaam is afgeleid van die van de Griekse godin van de overwinning: Nikè. De bekende slogan ‘Just Do It’ stamt uit 1988. 

Sinds 1989 is Nike de grootste leverancier ter wereld met betrekking tot sportschoenen, -kleding, en accessoires. Het logo van Nike, genaamd de Swoosh, is door de jaren heen bovendien uitgegroeid tot een van ’s werelds herkenbaarste en bekendste merktekens.

Daarnaast hebben ook een aantal van de grootste sporters en sportploegen ter wereld door de jaren heen hun naam verbonden aan Nike. Denk hierbij aan basketballer Michael Jordan, golfer Tiger Woods, tal van Olympische helden en het Braziliaanse nationale voetbalelftal.

Nike
sportkleding

Voordelen van Nike sportkleding

Wanneer je voor sportkleding kiest van Nike, kies je voor innovatie en voorop lopen. Het is dan ook niet verrassend dat het merk voortdurende streeft naar de nieuwste technische ontwikkelingen. De kleding is daarom altijd van de hoogste kwaliteit. En met de mooiste designs, want ook qua uitstraling staat Nike op de hoogste trede van het podium.    

Voor zowel de individuele- als de teamsporter biedt Nike kleding op maat. En voor iedere sport is er een aparte veelzijdige collectie beschikbaar bestaande uit wedstrijdkleding, trainingskleding, presentatiekleding en accessoires. Het is dan ook niet voor niets dat voetballers, volleyballers, hockeyers, korfballers en hardlopers kiezen voor Nike.

De kledingcollectie van Nike bestaat uit diverse verschillende lijnen, waar voor ieder wat tussen zit. Verkrijgbaar in vele verschillende kleur- en maatvarianten voor een optimale keuzemogelijkheid. De collecties worden daarnaast met enige regelmaat vernieuwd.

Nike
bedrijfskleding

Nike bedrijfskleding

Ook voor op de werkvloer heeft Nike een modieuze collectie bedrijfskleding ontwikkeld. Hiermee kunnen medewerkers representatief en professioneel voor de dag komen en zijn zij het uithangbord van het bedrijf. In een outfit die uitstraalt en met liefde wordt gedragen. Voor bedrijfssportactiviteiten zoals hardlopen, fietsen en wandelen kan er weer een beroep worden gedaan op de diverse sportkledingcollecties van Nike.

Sportkleding
bestellen

Nike sportkleding bestellen bij Muta Sport? Een fluitje van een cent

Het bestellen van Nike-kleding bij Muta Sport is heel eenvouding. Je bestelt de gewenste kleding rechtstreeks bij ons voor de scherpste prijzen. Wij werken namelijk tot grote wederzijdse tevredenheid al vele jaren samen met Nike. En een bijkomend voordeel is dat de kleding hierdoor zo geleverd is. 

Ons werkwijze is simpel: samen met jou gaan we voor een Nike-kledingpakket op maat. We nemen allereerst contact met je op om de wensen van jou, je team, vereniging of bedrijf in kaart te brengen en we adviseren daarbij wat je nodig hebt. Mocht je ervoor kiezen om voor standaardwerk te gaan, dan is dat geen enkel probleem. Ook het aanschaffen van basisartikelen zonder opdrukken is bij ons altijd mogelijk. 

Onze medewerkers van de ontwerpstudio zorgen bij de keuze voor een Nike-kledingpakket op maat vervolgens voor een ontwerp op maat. En of je nu jezelf, voor één team, de hele vereniging of het hele bedrijf besteld: ook de kleine oplages zijn zo geleverd. 

Na goedkeuring gaat de Nike-kleding in bestelling en zodra deze geleverd is, komen de medewerkers van onze drukkerij in actie. Zij zorgen ervoor dat de opdracht zo snel mogelijk wordt bedrukt, zodat deze ook tijdig kan worden uitgeleverd.

Nike
bedrukken

Nike sportkleding bedrukken: we regelen het graag voor je

Geheel naar wens kun je ervoor kiezen om je Nike-sportkleding door ons te laten bedrukken. Denk hierbij aan (sponsor)logo’s, (sponsor)namen, nummers en initialen. 

Muta Sport hanteert hierbij verschillende druktechnieken, zoals zeefdrukken, borduren en transferdrukken. We adviseren je graag over de techniek die het beste resultaat oplevert. En we garanderen je dat de opdrukken seizoenenlang van de kleding blijven sprankelen.

Shirts
bedrukken

Nike shirt bedrukken, maar ook broeken en accessoires

Muta Sport bedrukt alle kleding van Nike die je je maar kunt bedenken. Het assortiment van Nike kent namelijk oneindig veel verschillende artikelen voor bijna alle sporten. Denk hierbij aan wedstrijd- en presentatiekleding, trainingskleding, jassen, tassen, sokken en thermokleding. Kortom: teveel op te noemen en voor eenieder sportkleding op maat.

Bekijk de collectie

Catalogus

Ontdek nu de mogelijkheden van Nike-sportkleding. 

Neem contact op met onze vertegenwoordigers