Sublieme prestaties

Dankzij onze sublimatie-druktechniek sprankelen sponsorlogo’s, clubkleuren en opdrukken seizoenen lang van je kleding.

Vijf jaar garantie

Met Muta Sport kies je voor kwaliteit. Elke training en wedstrijd opnieuw. Vijf jaar lang.

Custom made

Met Muta Sport bieden we jouw club of team alle vrijheid: qua ontwerp, materiaal én pasvorm.

Offerte aanvragen
Teamkleding Tennis
Tenniskleding
teamkleding

Tenniskleding bedrukken bij Muta Sport

Game, set en match! Bij Muta Sport zijn we groot liefhebber van de tennissport en gaat ons hart sneller knoppen wanneer de bal heen en weer over het net vliegt. Het is dan ook niet voor niets dat wij sinds jaar en dag vele teams en verenigingen mogen voorzien van tennis teamkleding. En daarbij bedoelen we alle benodigdheden die nodig zijn op en rond de baan. Kwaliteit gegarandeerd door onze jarenlange ervaring met teamkleding voor tennissers.    

Benieuwd hoe we jouw team of vereniging kunnen helpen op het gebied van tennis teamkleding? Muta Sport helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes en adviseert voor jou/jullie het juiste pakket. Neem vrijblijvend contact op met één van onze vertegenwoordigers door het offerte-formulier in te vullen of lees hieronder gerust verder.

Divere
topmerken

Diverse topmerken

Wanneer je besluit om je tennis teamkleding bij Muta Sport te bestellen voor jouw team of vereniging, gaan we samen voor het perfecte eindresultaat. Van shirt tot short, kleding die je aan het net comfort, pasvorm en bewegingsvrijheid biedt. Maar ook buiten de baan kun je op ons rekenen. Denk hierbij aan presentatiekleding. Daarbij bieden we je de keuze uit meerdere internationale tennismerken zoals Nike, Yonex en Adidas.

Ontwerp
vrijheid

Volledige vrijheid in ontwerp

Naast de keuze uit de gerenommeerde topmerken, laten we je graag ook kennismaken met ons eigen merk Muta Sportswear. Ook deze kledinglijn is uitermate geschikt om te dragen als tennis teamkleding. Met deze lijn bieden we jouw vereniging alle vrijheid qua ontwerp, materiaalkeuze en pasvorm. Bij Muta Sportswear passen we bovendien de sublimatie druktechniek toe, waardoor de tenniskleding jarenlang gegarandeerd blijft sprankelen.

Meerdere tennisteams en -verenigingen in Nederland hebben door de jaren heen hun eigen kledinglijn ontworpen met Muta Sportswear.

Onze
werkwijze

Werkwijze Muta Sport

Het bestellen van tennis teamkleding bij Muta Sport is heel eenvoudig. Je bestelt de tennis teamkleding rechtstreeks bij ons voor de scherpste prijzen. Wij werken namelijk tot grote wederzijdse tevredenheid al vele jaren samen met de topmerken die hierboven zijn genoemd. Dit heeft daarnaast als voordeel dat de kleding zo geleverd is. 

Ons werkwijze is simpel: samen met jou gaan we voor een kledingpakket op maat. We nemen allereerst contact met je op om de wensen van je team, vereniging in kaart te brengen en we adviseren daarbij wat je nodig hebt. Mocht je ervoor kiezen om voor standaardwerk te gaan, dan is dat geen enkel probleem. Ook het aanschaffen van basisartikelen zonder opdrukken zijn bij ons verkrijgbaar.

Onze medewerkers van de ontwerpstudio zorgen bij de keuze voor een kledingpakket op maat vervolgens voor een ontwerp op maat. En of je nu voor één team of de hele vereniging besteld: ook de kleine oplages zijn zo geleverd.

Tenniskleding
bedrukken

Tenniskleding bedrukken

Geheel naar wens kun je ervoor kiezen om je tennis teamkleding door ons te laten bedrukken. Denk hierbij aan (sponsor)logo’s, (sponsor)namen, nummers en initialen. Muta Sport hanteert hierbij verschillende druktechnieken, zoals zeefdrukken, borduren en transferdrukken. We adviseren je graag over de techniek die het beste resultaat oplevert. En we garanderen je dat de opdrukken sprankelen en seizoenenlang mooi blijven.

 
 
Projecten
& partners
Ontdek wat wij voor sportverenigingen en onze partners betekenen.

Voet- en korfbalvereniging DAW Schaijk

Kleding op maat voor ruim 1.300 leden van een unieke vereniging

Koninklijke Nederlandse Kaatsbond (KNKB)

Trotse kleding­partner van de oudste sport­bond van Nederland

vv Woudsend

vv Woudsend kiest voor Muta Sport

Sportvereniging Hillegom

Voorraad­beheer & kleding­verstrekking voor meer dan 1.400 leden

Hang On Survivalgroep

Hang On kiest voor survival­kleding van Muta Sport

Koninklijke Nederlandse Zwembond

Distributie van kleding voor meer dan 100 Nederlandse topatleten

Officieel partner
van o.a.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Jouke.