Het rugnummer 8 al dat na een paar wasbeurten in een 3 veranderende… Het sponsorlogo dat halverwege het seizoen ging schilferen. Als sportliefhebbers was het onze grootste frustratie: sportkleding die flets en gerafeld uit de tas kwam. Dat moest toch beter kunnen…?

Deze vraag was het begin van Muta Sport. Want, wij ontdekten als eerste in Nederland de kracht van de sublimatie-druktechniek. Dé manier om kleuren en logo’s ín materiaal te drukken. En niet erop. Dankzij deze drukmethode maakt de sportkleding van Muta Sport het verschil: qua design-mogelijkheden en kwaliteit.  Honderden sportverenigingen en bedrijven willen sindsdien niet meer anders.

De voordelen van sublimatie:

  • Stof blijft altijd soepel, optimaal draagcomfort
  • Sportkleding blijft mooi: ook na vele wasbeurten
  • Stof houdt z’n ademend vermogen
  • Rugnummers, logo’s en sponsoruitingen blijven altijd mooi
  • Sponsoruitingen altijd exact volgens de huisstijl 
  • Alle designmogelijkheden die je maar wil

Oneindig veel mogelijkheden

Al twintig jaar passen wij de sublimatietechniek toe. En we zijn deze techniek altijd blijven ontwikkelen. Niet voor niets dat Muta Sport je ontzettend veel mogelijkheden in ontwerp én design biedt. En dat we dankzij sublimatie altijd topkwaliteit blijven bieden.

Bieden jullie ook andere druktechnieken?

Zeker. Zo kun je bij Muta Sport ook terecht voor borduur-, transfer- of zeefdruktechniek. We adviseren je graag over de techniek die in jouw geval het beste resultaat oplevert. 

Meer
Muta
Sport

Ontwerpstudio

Productie in eigen beheer

Historie