Subliem goed

Dankzij onze druktechnieken zorgen we voor kwaliteit en maatwerk.

Vijf jaar garantie

Met Muta Sport kies je voor kwaliteitskleding. Daar staan we voor. Elke werkdag opnieuw. Vijf jaar lang.

Veelzijdig & snel

Voor elke discipline een prachtig kledingassortiment. En je hebt je bestelling snel in huis.

Offerte aanvragen
Collectie met
karakter

Met D.A.D. Sportswear bieden we je een stoere collectie bedrijfs- en promokleding voor ambitieuze bedrijven én zakelijke uitdagers

Bijzonder aan D.A.D. is dat de collectie is geïnspireerd door het maritieme leven: robuust en  vol karakter. D.A.D. biedt je een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve kledingstukken: ideaal voor alledaags gebruik of activiteiten die net iets veeleisender zijn. Hoe uitdagend je baan ook is. D.A.D. Sportswear heeft altijd de juiste kleding voor je.

D.A.D. staat bekend om z’n kwaliteit, functioneel materiaal en slimme details. Geniet van kleding die eenvoudigweg z’n filosofie waarmaakt.

 

 

Bestel &
bedruk

Kleding van D.A.D. aanschaffen? Dat kan heel eenvoudig.

Je bestelt rechtstreeks bij ons. Ga je voor standaard of maatwerk? We nemen contact met je op om je wensen in kaart te brengen. En we adviseren je over wat je nodig hebt.

Onze ontwerpstudio zorgt voor een ontwerp op maat. En of je nu voor het hele bedrijf of voor één team bestelt: ook de kleine oplages zijn zo geleverd.

Maak de kleding van D.A.D. nog nét iets specialer door je eigen bedrukking of borduring toe te voegen. Bij Muta Sports helpen we je graag verder.

D.A.D. Sportswear

Het kledingmerk D.A.D. Sportswear kent haar oorsprong in Zweden. De afkorting D.A.D. staat voor Dream And Discover en het bedrijf kent daarmee een krachtige filosofie. D.A.D streeft er sinds jaar en dag naar om kleding te ontwikkelen met een functioneel design. 

De collecties van D.A.D. zijn erop gemaakt om ondernemers te versterken bij het bereiken van hun dromen en doelen. De professionele uitstraling en het persoonlijke karakter van de kleding moeten daar een grote rol in spelen. 

D.A.D. Promotiekleding

De functionele promotiekleding van D.A.D. is gemaakt van hoge kwaliteit door hoogwaardig materiaal en de slimme details. Daardoor is de kleding een echte verschilmaker in de markt van bedrijfs- en promotiekleding.

De kledingstukken uit de collectie van D.A.D. zijn daarnaast eenvoudig met elkaar te combineren, omdat ze naadloos op elkaar aansluiten. De promotiekleding heeft een sportief en stijlvol design, waarmee ondernemers ieder keer weer mee voor de dag kunnen komen.

Bekijk de collectie

Catalogus

Ontdek de mogelijkheden van D.A.D-promokleding.

Neem contact op met onze vertegenwoordigers.