Onze merken
Voor in de modderige bouwput of voor op het kantoor: bij Muta Sport vind je de perfecte bedrijfskleding voor elk beroep.

Staat uw gewenste merk er niet tussen? Neem contact op

Allround in werkkleding

Met de werkkleding van Muta Sport haal jij het beste uit je werkdag. Waar je ook werkt, het is belangrijk om professioneel over te komen. Of je nou chauffeur bent of werkt in de bouw; jouw bedrijfskleding moet van goede kwaliteit zijn en tegen een stootje kunnen. De werkkleding van Muta Sport voldoet aan alle normen en richtlijnen. Of je nu op zoek bent naar een polo, een overall of werkschoenen: we bieden je de gerenommeerde merken en alle mogelijkheden voor maatwerk werkkleding.

Alles voor bedrijfsportkleding

Is jouw bedrijfsteam veel op de weg, op het sportveld of in de zaal te vinden? Zorg dan dat jouw team professioneel voor de dag komt. Dat kan met de bedrijfsportkleding van Muta Sport. Standaard bedrijfskleding, maatwerk, kleine oplage, grote oplage… alles is mogelijk. Kies uit wedstrijdkleding, trainingstenues, sporttassen, sportsokken, sportjacks, thermokleding en nog veel meer bedrijfsportkleding.

Sportkleding bedrukken

Standaard sportkleding is ook maar zo standaard. Met sportkleding bedrukken maak je jouw teamkleding persoonlijk. Muta Sport bedrukt sponsorlogo’s, namen, nummer, initialen en meer op de sportkleding voor jouw team. Ook werken we met verschillende druktechnieken. Kies bijvoorbeeld uit zeefdrukken, borduren, transferdrukken of de sublimatie-druktechniek

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Marco.