Sublieme prestaties

Dankzij onze sublimatie-druktechniek sprankelen sponsorlogo’s, clubkleuren en opdrukken seizoenen lang van je kleding.

Vijf jaar garantie

Met Muta Sport kies je voor kwaliteit. Elke training en wedstrijd opnieuw. Vijf jaar lang.

Custom made

Met Muta Sport bieden we jouw club of team alle vrijheid: qua ontwerp, materiaal én pasvorm.

Offerte aanvragen
Sportkleding Bedrukken

Op welk niveau jouw team of club ook speelt, met Muta-sportkleding straal je pure klasse uit. Voor elke sport bieden we de beste merken, de mooiste collecties.

Voetbal

Korfbal

Volleybal

Sportkleding
bedrukken

Sportkleding bedrukken bij Muta Sport

Wanneer je er voor kiest om je sportkleding te laten bedrukken bij Muta Sport, ga je voor kwaliteit, zekerheid en expertise. We garanderen je namelijk dat de opdrukken op je teamkleding zullen sprankelen en seizoenenlang mooi blijven. Sinds 1996 helpen wij teams, verenigingen en bedrijven op dit gebied en daardoor mogen we onszelf experts noemen op het gebied van sportkleding bedrukken. Daarnaast blijven we voortdurend streven naar doorontwikkeling. Samen met onze klanten en jou gaan we altijd voor het hoogst haalbare.

Benieuwd hoe we jouw team, vereniging of bedrijf kunnen helpen op het gebied van sportkleding bedrukken? Neem vrijblijvend contact op met onze vertegenwoordigers, welke je graag voorzien van passend advies, of vul het offerte-formulier in. Hieronder vertellen we je graag meer over het bedrukken van sportkleding binnen Muta Sport. Lees gerust verder.

Veelzijdig
Assortiment

Verschillende drukmogelijkheden

Geheel naar wens kun je ervoor kiezen om je sportkleding door ons te laten bedrukken. Denk hierbij aan (sponsor)logo’s, (sponsor)namen, nummers en initialen. Muta Sport hanteert hierbij verschillende druktechnieken, zoals zeefdrukken, borduren en transferdrukken. We adviseren je graag over de techniek die het beste resultaat oplevert.

Onze
specialiteit

Onze specialiteit: de sublimatie-druktechniek

Het rugnummer 8 al dat na een paar wasbeurten in een 3 veranderde… Het sponsorlogo dat halverwege het seizoen ging schilferen. Als sportliefhebbers was het onze grootste frustratie vroeger sportkleding die flets en gerafeld uit de tas kwam. Dat moest toch beter kunnen?

Deze vraag was het begin van Muta Sport. Wij ontdekten namelijk als eerste in Nederland de kracht van de sublimatie-druktechniek. Dé manier om kleuren en logo’s ín materiaal te drukken en niet erop. Dankzij deze drukmethode maakt de sportkleding van ons eigen merk Muta Sport het verschil: qua designmogelijkheden en kwaliteit. Honderden teams, sportverenigingen en bedrijven willen sindsdien niet meer anders.

De voordelen van de sublimatie-druktechniek:

  • De stof blijft altijd soepel, wat zorgt voor optimaal draagcomfort
  • De sportkleding blijft mooi, ook na vele wasbeurten
  • De stof blijft over ademend vermogen beschikken
  • Rugnummers, logo’s en sponsoruitingen blijven altijd mooi
  • Sponsoruitingen altijd exact volgens de huisstijl
  • Alle designmogelijkheden die je maar wil

Inmiddels passen we de sublimatie-druktechniek al ruim twintig jaar toe binnen ons bedrijf. En we zijn deze techniek, net als de andere drukmogelijkheden, blijven ontwikkelen. Het is dan ook niet voor niets dat Muta Sport je ontzettend veel mogelijkheden in ontwerp én design biedt. En dankzij sublimatie kunnen we altijd topkwaliteit blijven bieden.

Alle
merken

Alle merken zijn mogelijk

Of je nu kiest voor Nike, Adidas, ERIMA, hummel of Muta Sportswear: alle sportkleding bedrukken we met veel liefde. Hierbij is het wel zo dat de sublimatie-techniek alleen wordt toegepast bij Muta Sportswear, want deze kleding produceren we zelf. De artikelen van de overige merken zijn reeds vervaardigd. We garanderen echter sublieme prestaties.

Alle
kleding

Alle kleding is mogelijk

Muta Sport bedrukt alle kledingartikelen die je je maar kunt bedenken. En het voordeel van het werken met vele verschillende sportmerken is dat we je een breed assortiment kunnen bieden. Denk hierbij aan wedstrijd- en presentatiekleding, trainingskleding, sporttassen, sportsokken, thermokleding en ga zo maar door. Voor een ieder sportkleding op maat.

Onze
werkwijze

Werkwijze Muta Sport

Het bestellen van sportkleding bij Muta Sport, welke wij vervolgens bedrukken, is heel eenvouding. Je bestelt de teamkleding rechtstreeks bij ons voor de scherpste prijzen. Wij werken namelijk tot grote wederzijdse tevredenheid al vele jaren samen met de topmerken die hierboven zijn genoemd. Dit heeft daarnaast als voordeel dat de kleding zo geleverd is.

Ons werkwijze is simpel: samen met jou gaan we voor een kledingpakket op maat. We nemen allereerst contact met je op om de wensen van je team, vereniging of bedrijf in kaart te brengen en we adviseren daarbij wat je nodig hebt. Mocht je ervoor kiezen om voor standaardwerk te gaan, dan is dat geen enkel probleem. Ook het aanschaffen van basisartikelen zonder opdrukken zijn bij ons verkrijgbaar.

Onze medewerkers van de ontwerpstudio zorgen bij de keuze voor een kledingpakket op maat vervolgens voor een ontwerp op maat. En of je nu voor één team, de hele vereniging of het hele bedrijf besteld: ook de kleine oplages zijn zo geleverd.

Na goedkeuring gaat de teamkleding in bestelling en zodra deze geleverd is, komen de medewerkers van onze drukkerij in actie. Zij zorgen ervoor dat de opdracht zo snel mogelijk wordt bedrukt, zodat deze ook tijdig kan worden uitgeleverd.

 
 
Projecten
& partners
Ontdek wat wij voor sportverenigingen en onze partners betekenen.

Voet- en korfbalvereniging DAW Schaijk

Kleding op maat voor ruim 1.300 leden van een unieke vereniging

Koninklijke Nederlandse Kaatsbond (KNKB)

Trotse kleding­partner van de oudste sport­bond van Nederland

vv Woudsend

vv Woudsend kiest voor Muta Sport

Sportvereniging Hillegom

Voorraad­beheer & kleding­verstrekking voor meer dan 1.400 leden

Hang On Survivalgroep

Hang On kiest voor survival­kleding van Muta Sport

Koninklijke Nederlandse Zwembond

Distributie van kleding voor meer dan 100 Nederlandse topatleten

Officieel partner
van o.a.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Marco.