Nieuws

Bidons voor VV SDS en shirts voor de Adventure Run Grote Wielen 2020

Komend weekend beginnen de competities in het amateurvoetbal eindelijk weer. Ter voorbereiding op deze start zijn er door de clubs de nodige maatregelen getroffen om coronaproof te kunnen voetballen. Zo ook bij onze gewaardeerde klant VV SDS uit Easterein (Friesland). Met de aanschaf van bidons met clublogo, welke vervolgens worden gepersonaliseerd door middel van een sticker, kunnen spelers en speelsters van de vereniging veilig drinken tijdens de wedstrijden. 

Ook zulke bidons aanschaffen voor jouw vereniging? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Inspiratie nodig? Neem gerust een kijkje op deze pagina.

Adventure Run Grote Wielen 2020 

En we blikken nog even terug op vorig weekend. In natuurgebied de Grote Wielen nabij Leeuwarden vond namelijk de Adventure Run Grote Wielen 2020 plaats.  Deze unieke mix van een trailrun, adventure race, outdoor sporten en proeven uit Expeditie Robinson was het eerste survivalevenement in Nederland na de gedwongen coronapauze. Een verfrissend, laagdrempelig en tegelijkertijd super uitdagend evenement.

Voor deze Adventure Run mochten wij ook dit jaar de deelnemersshirts leveren. Binnenkort ook een (sport)evenement en daarvoor op zoek naar bijpassende kleding voor deelnemers en/of vrijwilligers? Wij helpen je graag aan een mooi op maat gemaakt kledingpakket. Laat het weten aan één van onze vertegenwoordigers door middel van een belletje of mailtje.