Nieuws

Eerste selectie VV Eemboys en leden jeu de boulesvereniging Le Biberon in het nieuw

Wat hebben een voetbalvereniging uit de provincie Utrecht en een jeu de boules-vereniging uit de hoofdstad van Friesland met elkaar gemeen? Vrijwel niets zou je zeggen, maar dat is niet waar. Zowel de eerste selectie van VV Eemboys uit Baarn als de leden van Le Biberon uit Leeuwarden schitteren sinds afgelopen week in nieuwe trainings- en/of wedstrijdkleding.

Voor de spelers van het eerste elftal van VV Eemboys hebben we nieuwe trainingskleding (shirts, shorts, trainingsbroeken en sweaters) mogen uitleveren. Geheel van ons eigen merk Muta Sportswear en bijpassend bij het huidige kledingpakket van de vereniging. De leden van Le Biberon beschikken daarnaast over nieuwe kleding van het merk Tricorp, welke wordt gedragen tijdens de trainingen en wedstrijden. We wensen beide verenigingen veel plezier en succes in de nieuwe kleding.

Op zoek naar kleding voor jouw vereniging en wil jij daarbij maximale vrijheid in het ontwerp en de samenstelling van de kleding? Kies dan net als VV Eemboys en Le Biberon  voor Muta Sport(swear)! Meer informatie hierover vind je op deze pagina. Vragen over Muta Sport als kledingpartner of nieuwsgierig naar ons aanbod aan merken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.