Muta Inside

Teamshop tot en met dinsdag 19 januari gesloten, afhalen bestellingen wel mogelijk

Bij monde van minister-president Mark Rutte heeft het kabinet gisteravond opnieuw zware maatregelen genomen om het stijgende aantal coronabesmettingen in ons land te lijf te gaan. Deze maatregelen hebben als gevolg dat de Teamshop (winkel) van Muta Sport tot en met (tenminste) dinsdag 19 januari is gesloten. Wel zijn we ‘gewoon’ bereikbaar: telefonisch, via de mail en via WhatsApp. Graag verwijzen we jullie door naar onze webshop, waarin de producten uit onze winkel ook zijn te bestellen. 

Het afhalen en versturen van bestellingen is natuurlijk wel mogelijk. Let wel: dit kan alleen tijdens kantooruren (maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur). Daarnaast zijn we jullie op deze tijdstippen voor vragen graag van dienst via de telefoon en e-mail. De contactgegevens zijn hier te vinden.

Onze productieafdeling draait onverminderd hard door. Bestellingen kunnen daardoor nog steeds worden gedaan en lopende orders worden geproduceerd. Met het oog op 2021 kunnen eventuele voororders of aanvullingen van de voorraad van webshops worden doorgegeven. Bestellingen in de diverse webshops gaan ook door, vele artikelen zijn ruimschoots bij ons op voorraad. Deze bestellingen worden verzonden door onze distributiepartner. Voor vragen, advies en/of offertes zijn we telefonisch bereikbaar op de eerder genoemde tijdstippen. Onze verkoopafdeling helpt je graag.

PS Vanwege de feestdagen is Muta Sport van vrijdag 25 december tot en met vrijdag 1 januari gesloten. Vanaf maandag 4 januari zijn we iedereen weer graag van dienst.