Nieuws

Kleding voor Team Eijzenga, shirts voor Sneekermeer Run 2021 en ballenactie onder korfbalverenigingen

De aangescherpte coronamaatregelen zorgen ervoor dat sportactiviteiten in ons land momenteel op een laag pitje staan, maar stil zitten doen we niet bij Muta Sport. De huidige situatie biedt namelijk voldoende kansen en ruimte voor mooie initiatieven. Daarnaast kijken we alvast met een schuin oog naar de periode dat de restricties die gelden verleden tijd zijn.  

Personeelskleding voor sportschool Team Eijzenga

Al vele jaren zijn wij kledingleverancier van vele fysiotherapiepraktijken. Zo ook van Fysiotherapie Jelle Eijzenga, gevestigd in het Friese Berltsum. Naast een fysiopraktijk heeft Eijzenga deze week de deuren geopend van een hagelnieuw fitnesscentrum. Voor deze zusteronderneming genaamd ‘Team Eijzenga’ mochten wij de personeelskleding leveren en hierbij is gekozen voor het stoere Amerikaanse merk Under Armour. Daarnaast hebben wij voor Team Eijzenga ook de nodige merchandise artikelen vervaardigd.  

Geïnteresseerd in kleding voor jouw (sport)bedrijf? Klik hier voor meer informatie.

Deelnemersshirts voor Sneekermeer Run 2021 

Helaas zijn en waren de sportevenementen zoals (survival)runs in 2020 voor ons op twee handen te tellen vanwege alle coronamaatregelen. We blijven echter positief bij Muta Sport en daarom zijn we onlangs samen met de organisatie van de Sneekermeer Run begonnen met de voorbereidingen op de 2021-editie van deze run. In goed overleg hebben we een deelnemersshirt mogen ontwerpen en dit shirt is sinds afgelopen weekend (tegelijkertijd met het inschrijven voor de Sneekermeer Run) verkrijgbaar.

Geïnteresseerd in kleding voor jouw hardloopevenement? Klik hier voor meer informatie.

Ballenactie onder korfbalverenigingen daverend succes

Niet alleen vanuit het bedrijfs-, maar ook binnen het verenigingsleven ontstaan mooie initiatieven in deze moeilijke tijden. Zo is de in de korfbalwereld momenteel de Korfbalactie gaande. Tijdens deze actie komen de leden, supporters en sponsoren van de vereniging in actie om samen zoveel mogelijk nieuwe korfballen bij elkaar te sparen, zonder dat hier kosten aan zijn verbonden voor de vereniging zelf. Wat ons betreft een geweldig initiatief en wij wensen alle deelnemende verenigingen aan de Korfbalactie veel succes!

Voor meer informatie over de Korfbalactie, kijk op www.korfbalactie.nl