Nieuws

Muta Sport komende vijf jaar totaalleverancier van korfbalclub Antilopen

Heugelijk nieuws waar we best trots op zijn: Muta Sport is tot en met het jaar 2025 als totaalleverancier verbonden aan korfbalclub Antilopen uit het Utrechtse Leusden.

Korfbalclub Antilopen is zeker geen onbekende voor ons. Zo hebben wij in het verleden in goed overleg met de betrokkenen binnen de vereniging de wedstrijdkleding van de Antilopen mogen ontwerpen en produceren. Daarbovenop komt vanaf heden het leveren van alle korfbal-gerelateerde materialen en het onderhouden van de clubwebshop. In deze webshop kunnen de leden van de Antilopen in de nabije toekomst hun wedstrijdkleding, korfbalmaterialen en Antilopen-merchandise aanschaffen.

Ook op zoek naar een totaalleverancier voor jouw (korfbal)vereniging of benieuwd naar wat Muta Sport voor jullie kan betekenen op het gebied van kledingbeheer? Neem gerust een kijkje op deze pagina en laat je inspireren. Voor vragen kun je altijd terecht bij Martijn Zwart, onze korfbal-specialist. Neem vrijblijvend contact op met Martijn via deze contactgegevens.