Nieuws

Voetbalvereniging FVC geheel in nieuwe Muta-wedstrijdkleding

Al meerdere jaren werken we bij Muta Sport samen met FVC (Friesche Voetbal Club). De voetbalvereniging is, evenals ons bedrijf, gevestigd in de hoofdstad van de provincie Friesland: Leeuwarden. En laat het toeval zijn of niet: het sportcomplex van FVC ligt aan de zuidkant van de stad hemelsbreed op slechts enkele kilometers van ons hoofdkantoor. Wij zijn dan ook zeer content met de lokale gunning. Op onze beurt voorzien wij de vereniging van een hoog servicegehalte en waar nodig van ondersteuning en advies. 

In de aanloop naar het seizoen 2020-2021 is er door de vereniging gekozen om alle elftallen van FVC (van de senioren teams tot aan de jongste jeugd) in het nieuw te steken op het gebied van wedstrijdkleding. Een aantal ontwikkelingen binnen de vereniging liggen hieraan ten grondslag, met name het oprichten van een zaterdagtak binnen de senioren en de komst van een aantal nieuwe sponsoren. Er is daarnaast besloten om bij het ontwerpen van het nieuwe tenue de oorspronkelijke clubkleuren in ere te herstellen.   

Afgelopen zaterdag vond op het sportcomplex van FVC (geheel coronaproof) de presentatie van het nieuwe wedstrijdtenue plaats. Dit leverde onder andere de onderstaande fraaie plaatjes op.

Wil jij ook kleding laten ontwerpen voor jouw vereniging of team met maximale vrijheid in het ontwerp en de samenstelling van de teamkleding? Kies dan net als FVC  voor Muta Sport! Meer informatie hierover vind je op deze pagina. Vragen over Muta Sport als kledingpartner of nieuwsgierig naar ons aanbod? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers via de telefoon of e-mail.