Nieuws

Personeel Achmea Investment Management de weg op in gloednieuw eigen wielershirt

Hoewel er een flink pak sneeuw op Nederland afkomt en er temperaturen ver onder het vriespunt worden voorspeld voor de komende dagen en week, zijn we bij Muta Sport alvast begonnen met vooruitkijken naar het voorjaar. En wij niet alleen, ook het personeel van Achmea Investment Management. Deze bedrijfstak van Achmea Holding BV heeft er namelijk onlangs voor gekozen om een gloednieuw eigen wielershirt te laten ontwerpen en vervaardigen bij ons.

Bij het ontwerp is gekozen voor de ‘aero line’, waarin lycra panden met coolmax wordt gecombineerd. Kortom: een wielershirt dat gemaakt is van producten van topkwaliteit. En uiteraard is de huisstijl van Achmea gebruikt bij het visuele ontwerp. We, en de betrokken bij het gehele proces, zijn dan ook zeer content met het eindresultaat. Laat de aangename temperaturen om te gaan wielrennen maar komen!

Ook op zoek naar sportkleding (wieler- of runningkleding) voor jouw bedrijf, wielerclub of vriendenploeg? Muta Sport helpt je graag en onze wielerspecialist Pieter Dijkstra komt graag met je in contact! Vraag hier vrijblijvend advies of een offerte aan of laat je verder inspireren op onze website.