Nieuws

Fraaie sweaters en T-shirts als promotiekleding voor vakblad Holstein International

Naast het feit dat wij honderden verenigingen en bedrijven in Nederland mogen voorzien van functionele sport- en bedrijfskleding, gaan we met promotiekleding graag nog een stapje verder. Hierbij stellen we samen met de opdrachtgever één doel: het merk (of de naam) op een spetterende wijze uit te dragen door middel van bijpassende kleding, zodat afnemers uiteindelijk ambassadeurs van het bedrijf worden.   

In het kader van deze werkzaamheden mochten wij onlangs voor Holstein International (een gerenommeerd maandelijks vakblad m.b.t. de fokkerij van Holstein Friesian koeien, verkrijgbaar in ruim zestig landen wereldwijd) promotionele sweaters en T-shirts produceren en uitleveren. Deze kledingstukken zijn sinds deze maand te bestellen in de webshop van Holstein met als doel dat ze binnenkort opduiken in Noord-Amerika, Azië en natuurlijk door heel Europa.  

Marjolein le Cuivre (Marketeer bij Holstein International): “Al met al zijn we zeer tevreden over de ontwikkelde promotiekledinglijn. De kleding is van een goede kwaliteit en daarnaast was het contact met Muta Sport gedurende het productieproces erg prettig, mede door de goede bereikbaarheid en het meedenken van de desbetreffende vertegenwoordiger. Dankzij het snelle schakelen kon de bestelling ook spoedig worden uitgeleverd.”

Ook op zoek naar promotiekleding van hoge kwaliteit voor jouw bedrijf? Bij ons vind je gerenommeerde merken én alle mogelijkheden voor maatwerk. Kwaliteit, kleur en design: de keuze is aan jou. Neem gerust contact op met onze vertegenwoordigers voor advies of specifieke wensen. Vrijblijvend een offerte aanvragen mag natuurlijk ook. Muta Sport komt graag met je in contact.