Nieuws

Be Quick Dokkum klaar voor 2021: gerenoveerd ballenhok en nieuwe kleding en tassen voor (trainers) jeugdopleiding

Hoewel de bal sinds medio oktober nauwelijks tot niet meer rolt op de Nederlandse amateurvelden, zitten veel voetbalverenigingen niet stil. Sterker nog: er ontstaan vele prachtige initiatieven om de club toch draaiende te houden en inkomsten te genereren, zo hebben wij gezien. Daarnaast besteden een aantal verenigingen de vrije tijd met het opknappen en verfraaien van de eigen accommodatie en faciliteiten. 

Zo ook Be Quick Dokkum, één van de twee voetbalverenigingen die deze Elfstedenstad kent. Deze trouwe klant van het eerste uur heeft onlangs op schitterende wijze haar ballenhok heeft gerenoveerd. In dit ballenhok zijn ballenrekken geplaatst, wat zorgt voor een strakke en nette inrichting van het hok. De trainers kunnen deze rekken daarnaast meenemen naar het veld door middel van een wielconstructie. En het mooie is: al deze materialen mochten wij leveren aan Be Quick (en de ballen natuurlijk ook).

https://youtu.be/1IO6YT2zIVk

Naast de inrichting van ballenhok mochten we ook trainingspakken en jassen voor de trainers van jeugdopleiding van Be Quick vervaardigen en leveren. Daarnaast hebben alle jeugdteams ook een eigen Muta-teamtas gekregen, waarmee de vereniging weer vele jaren vooruit kan. 

Wil jij net als Be Quick Dokkum bij jouw vereniging in 2021 ook beschikken over ballenrekken (met bijbehorende wielconstructie) en/of nieuwe kleding en materialen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze vertegenwoordigers door middel van deze contactgegevens of het invullen van het offerteformulier. Zij voorzien jouw vereniging graag van deskundig advies en een aanbod op maat.