Nieuws

Jubileumartikelen voor VV Oudesluis, samenwerking met KV Synergo en C1 Harlinger Mixed Hockey Club in het nieuw

Januari is traditioneel een maand waarin het iets minder druk dan gebruikelijk is bij Muta Sport. Maar dat wil niet zeggen dat er weinig bedrijvigheid plaatsvindt. Integendeel, er zijn genoeg werkzaamheden en nieuwe ideeën en initiatieven ontstaan bijna dagelijks. Daarnaast blijven we onverminderd hard doorwerken aan de opdrachten en met drie recente klussen laten we jullie graag kennismaken.

Jubileumartikelen voor VV Oudesluis

Voetbalvereniging Oudesluis uit het gelijknamige dorp in de kop van Noord-Holland is al ontzettend lang een trouwe klant van Muta Sport. Als klap op de vuurpijl mag de vereniging in november van dit jaar haar honderdjarig-jubileum vieren en hiervoor hebben wij een tweetal speciale jubileumartikelen ontworpen en geproduceerd. De vereniging had hierbij de keuze uit een groot aantal kleding- en merchandiseartikelen en uiteindelijk is de keuze gevallen op een jubileumpolo en -sjaal.

Op zoek naar clubkleding of merchandise voor jouw vereniging? Klik hier voor meer informatie.

Vijfjarige samenwerking met KV Synergo

Begin deze maand hebben Muta Sport en korfbalvereniging Synergo uit Utrecht de handen voor maar liefst vijf jaar ineen geslagen. Daarbij is onder andere de afspraak gemaakt dat Muta Sport een nieuw tenue gaat vervaardigen, waar alle teams van de vereniging hun wedstrijden zullen spelen. De ondertekening van het contract vond onlangs plaats via de digitale weg, want een traditionele fysiek tekenmoment behoorde in verband met de coronamaatregelen helaas niet tot de mogelijkheden.

Benieuwd wat wij voor jouw korfbalvereniging kunnen betekenen? Klik hier voor meer informatie.

C1 Harlinger Mixed Hockey Club in het nieuw

Met dank aan het bedrijf Queenfishers schittert de C1 van de Harlinger Mixed Hockey Club (tevens klant van ons) sinds kort in nieuwe trainingspakken van het traditionele hockeymerk Reece. De spelers waren vanwege de groeispurt hoognodig toe aan nieuwe kleding en met behulp van deze sponsor is dit team in het nieuw gezet. Daarnaast mochten nieuwe pakken voor de trainers en coaches ook niet ontbreken. Het logo van Queenfishers is bovendien prominent achterop de pakken terug te vinden.   

Toe aan nieuwe hockeykleding voor jouw vereniging? Klik hier voor meer informatie.