Nieuws

Muta Sport ondersteunt nieuw initiatief: Fully Yourself – A Love Chain Reaction

Afgelopen weekend vond na een intensieve periode van voorbereiding de lancering plaats van een nieuw platform: Fully Yourself – A Love Chain Reaction. Een initiatief met als doel om voor meer liefde en verbinding te zorgen door middel van de verkoop van petten, hoodies, T-shirts en nog veel meer artikelen. Geheel in de stijl van Fully Yourself met het logo van het initiatief (een liefdevol hart). 

Van elk verkocht artikel gaat bovendien een gedeelte van het bedrag naar een goed doel of bedrijf. Goede doelen worden daardoor geholpen bij hun liefdadigheidswerk en de bedrijven zullen daarmee op termijn hun diensten aanbieden aan mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

Als Muta Sport zijnde mochten we in de afgelopen periode een bijdrage leveren aan dit bijzondere project door het bouwen van een webshop en het samenstellen van het assortiment. Hierin kunnen de Fully Yourself-artikelen worden aangeschaft en vervolgens kan het goede doel of bedrijf dat men wil steunen worden geselecteerd. We wensen Fully Yourself uiteraard veel succes met dit prachtige initiatief. 

PS Door Fully Yourself te volgen op de social media kanalen Facebook en Instagram geef je het initiatief ook een steuntje in de rug. En vergeet vooral niet een kijkje te nemen op de webshop van Fully Yourself.