Nieuws

Muta Sport en KV Madjoe ook de komende vijf jaar aan elkaar verbonden

Afgelopen dinsdag was er eindelijk goed nieuws voor het verenigingsleven in Nederland met het oog op de huidige coronasituatie en de bijbehorende restricties. Er mag weer gesport worden in teamverband voor eenieder tot en met 26 jaar oud! Een mooie eerste kleine stap in de juiste richting en hopelijk mogen ook personen ouder dan 26 spoedig weer de wei in voor groepsactiviteiten zoals trainingen en wedstrijden.  

Naast dit heugelijke nieuws was er deze week nog meer reden tot blijdschap bij Muta Sport: de samenwerking met Korfbalvereniging Madjoe is met vijf jaar verlengd! Met deze prachtige vereniging uit het Zuid-Hollandse Rijnsburg zijn we al vele jaren verbonden en werken we op een intensieve en prettige manier samen. Dit heeft onder andere geleid tot een eigen unieke KV Madjoe kledinglijn. Daarnaast mogen we deze vereniging ook met enige regelmaat voorzien van materialen. Kortom: een compleet pakket.

Ook op zoek naar een totaalleverancier voor jouw (korfbal)vereniging of benieuwd naar wat Muta Sport voor jullie kan betekenen op het gebied van kledingbeheer? Neem gerust een kijkje op deze pagina en laat je inspireren. Voor vragen kun je altijd terecht bij Martijn Zwart, onze korfbal-specialist. Neem vrijblijvend contact op met Martijn via deze contactgegegevens.