Nieuws

Muta Sport en Wielerzone Nederland slaan handen ineen

Sinds jaar en dag zijn we bij Muta Sport verzot op het wielrennen. Een prachtige sport waarbij pure kracht, doorzettingsvermogen, strijd, tactiek en spektakel samenkomen. We zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat we sinds kort samenwerken met Wielerzone Nederland. 

Wielerzone Nederland is een gepassioneerd opleidingsteam voor talentvolle en ambitieuze jonge renners in de categorieën nieuwelingen en junioren (zowel jongens als meisjes). Het team geeft hen een kans om zich op professionele wijze verder te ontwikkelen en hun droom na te jagen. Muta Sport is sinds begin dit jaar de leverancier van Wielerzone op het gebied van wedstrijd-, trainings- en presentatiekleding voor de teamleden. Daarnaast leveren we ook nog accessoires zoals bijvoorbeeld tassen. 

De presentatiekleding is inmiddels uitgeleverd aan de renners van Wielerzone en de jassen werden afgelopen week zelfs als gebruikt. Niet in wielerverband, maar tijdens het verkennen van de Nederlandse wateren op de schaats. Dat leverde de bovenstaande prachtige foto op. De overige kleding (de trainings- en presentatiekleding) wordt komende week uitgeleverd.

Op zoek naar wielerkleding voor jouw wielerteam/wielerclub, bedrijf of vriendenploeg? Muta Sport helpt je graag en onze wielerspecialisten komen graag met je in contact! Vraag hier vrijblijvend advies of een offerte aan. Je eerst verder later inspireren op onze website is uiteraard ook mogelijk.