Tips & tricks

Hygiënezuilen voor verenigingen: alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle

Sinds dinsdag 29 april is het voor kinderen tot en met 12 jaar en jeugd van 13 tot en met 18 jaar weer toegestaan om op een georganiseerde wijze samen te sporten. Daarnaast is dit voor personen boven de 18 inmiddels ook weer toegestaan. Een mooie opsteker in deze tijden van corona, de sportvelden zijn namelijk niet langer meer een oase van rust! 

Tegelijkertijd brengen deze besluiten de nodige uitdagingen met zich mee voor de verenigingen die het sporten in groepsverband faciliteren. Want hoe zorgen zij er voor dat de maatregelen en restricties die gelden worden gehandhaafd en dat corona weg blijft van het sportcomplex? 

Over deze vraag hebben wij bij Muta Sport dan ook ons hoofd gebogen en zijn we tot het volgende gekomen: het aanbieden van hygiënezuilen voor verenigingen! Deze zuilen, welke inmiddels niet meer zijn weg te denken uit supermarkten en winkels, zijn namelijk ook zeer bruikbaar voor verenigingen. En handen wassen is nou eenmaal het devies in deze tijden. 

Inmiddels hebben wij de eerste hygiënezuilen uitgeleverd, van Harlingen tot Vianen en van Sintjohannesga tot Easterein. Ook geïnteresseerd in een hygiënezuil voor jouw vereniging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op middels een belletje (058-2660315) of door een mailtje te sturen naar info@mutasport.nl

PS Klik op de link hieronder voor alle informatie over onze hygiënezuilen. De navulartikelen van de zuilen (desinfectans, papier en vuilniszakken) zijn daarnaast te bestellen in onze webshop.