Nieuws

Creatief in tijden van corona: drie initiatieven/opdrachten uit de maand april

Het was doodstil op de sportvelden in ons land in de afgelopen weken en als sportliefhebbers raakt dit ons. Gelukkig lijkt het erop dat hier op korte termijn verandering in komt. Tegelijkertijd zien we ook dat verenigingen, bedrijven, teams en sportbonden creatief omgaan met de coronamaatregelen en oplossingen bedenken om toch iets te kunnen betekenen voor hun leden en sporters. 

Als Muta Sport hebben we een bijdrage kunnen leveren aan de initiatieven van meerdere partijen. Daarnaast hebben we ook een aantal opdrachten kunnen uitleveren en over drie van deze initiatieven/opdrachten vertellen we jullie hieronder graag meer.

Nieuwe trainingskleding kaatsteam Puur Passie

De start van het kaatsseizoen 2020, traditioneel halverwege de maand april, is door het coronavirus en de maatregelen hiertegen uitgesteld. Dit weerhoudt de kaatsers en kaatsters van kaatsteam Puur Passie (een team waar wij al jaren een mooi partnerschap mee hebben) er echter niet van om te blijven doortrainen, zij het onder aangepaste omstandigheden. Dit doen ze in een nieuwe trainingskleding, welke door ons is vervaardigd. We hopen dan ook dat het seizoen later dit jaar alsnog van start kan gaan. 

Benieuwd wat wij nog meer doen qua Friese sporten? Neem een kijkje op deze pagina

Verenigingsactie in samenwerking met KNKV en Erima

In samenwerking met het Korfbalverbond (KNKV) en Erima hebben wij met onze afdeling Korfbaltotaal (de officiële webshop van het KNKV) sportshirts ontwikkeld waarmee leden en fans hun vereniging financieel kunnen steunen. Als zij het speciaal ontwikkelde sportshirt inclusief verenigingslogo bestellen, doneren ze per shirt vijf euro aan de vereniging. De actie is een groot succes en de eerste shirts zijn inmiddels afgeleverd, zo ook bij Barbara Brouwer (speelster Team NL en KV TOP/SolarCompleet).

Als vereniging of particulier zijnde ook deze shirts bestellen? Klik hier voor meer informatie.

Sponsor verrast jeugdleden VV Oosterlittens met cadeau

Door de coronamaatregelen is de jeugd aan huis gekluisterd. Om alle jeugdleden van VV Oosterlittens een hart onder de riem te steken, bedacht sponsor Accent Automatisering uit Sneek een plan. Het bedrijf verraste de vereniging met meer dan tweehonderd oefenballen (besteld bij ons), waarmee de jeugdleden thuis kunnen werken aan hun fitheid. Een prachtig initiatief in deze tijden wat ons betreft! 

Als bedrijf of vereniging zijnde opzoek naar relatiegeschenken? Neem contact met ons op.