Nieuws

Medewerkers Westergo TV (Radio Eenhoorn) voorzien van nieuwe kleding

Al vele jaren hebben wij een prettige samenwerking met Radio Eenhoorn, de lokale omroep van Noordwest-Friesland. Sinds 1 maart van dit jaar is Omroep Eenhoorn (de televisietak van Radio Eenhoorn) gaan samenwerken met Waadhoeke TV onder de noemer Westergo TV.

Aangezien de medewerkers van Westergo TV (welke zich op vrijwillige basis inzetten voor de omroep) de omgeving intrekken voor hun werk, hebben wij als Muta Sport zijnde gezorgd voor een nieuw functioneel kledingpakket. Deze promotionele kleding is uiteraard voorzien van het logo van Westergo TV en zorgt voor net dat extra stukje uitstraling bij de medewerkers.  

Ook geïnteresseerd in promotiekleding voor uw werknemers om zo uw merk of naam uit te dragen? Neem dan gerust een kijkje op onze speciale promokleding-pagina op onze website. Vragen of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem contact op met onze verkoopafdeling via 058-2660315 (telefoon), verkoop@mutasport.nl of (e-mail) of vul hier het contactformulier in.

Over Westergo TV

Westergo TV is de werknaam van alle filmactiviteiten van de lokale omroep Radio Eenhoorn. Het werkgebied van Westergo TV is de gemeenten Waadhoeke en Harlingen en de directe naaste omgeving. Een team van vrijwilligers zorgt voor filmopnamen van nieuws, gebeurtenissen, activiteiten, evenementen, maar ook beelden van de omgeving, bedrijven en bedrijvigheden. De filmpjes en reportages van Westergo TV zijn te vinden op www.westergo.tv en hier op YouTube.