Sinds 2018 werken we samen met de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB), de bond waarbij nagenoeg alle zwemsporten zijn ondergebracht. Denk hierbij onder andere aan wedstrijdzwemmen, waterpolo en schoonspringen. In ons magazijn in Leeuwarden beheren wij de kleding van de Zwembond en zorgen wij ervoor dat bestellingen worden verzameld en op tijd op de plaats van bestemming komen. 

Ben Mansvelder (Manager Marketing, Communicatie en & Partnerships KNZB): “Als Zwembond stonden wij twee jaar geleden voor een uitdaging: hoe gaan wij het logistieke proces op het gebied van kledingverstrekking aan onze sporters opnieuw inrichten? Op dat moment waren twee medewerkers van de KNZB verantwoordelijk voor de kledingvervaardiging en -distributie, maar wij merkten dat dit veel tijd in beslag nam binnen onze organisatie. Voordat ik bij de KNZB werkte, was ik al bekend met Muta Sport en vanwege de prettige ervaringen met de diensten van Muta heb ik toen het balletje opgegooid. Na een aantal goede gesprekken is een samenwerking tot stand gekomen.”

Topmerk Arena 

“Alle sporters die aangesloten zijn bij de Koninklijke Nederlandse Zwembond dragen kleding van het Italiaanse merk Arena. Of het nu gaat om een training, wedstrijd of presentatie, het merk is overal prominent aanwezig. Vanuit Italië wordt de kleding rechtstreeks naar het Muta-magazijn verzonden, zodat bestellingen meteen kunnen worden verzameld. Het logistieke proces verloopt hierdoor veel sneller en soepeler dan voorheen.” 

Nederlandse topatleten

“Momenteel verzorgen wij samen met Muta Sport voor de kleding van meer dan honderd Nederlandse topatleten, die regelmatig schitteren op internationale podia. Denk hierbij aan zwemster Ranomi Kromowidjojo en de spelers/speelsters van de nationale waterpoloploeg. Het is hierdoor van belang dat de kleding op een vakkundige wijze wordt bedrukt en dat is de medewerkers van Muta Sport zeker toevertrouwt.”

Persoonlijk contact

“Vanuit de KNZB hebben wij regelmatig contact en overleg met Muta Sport. De lijntjes zijn kort en ik weet daarnaast precies bij welke medewerker ik terecht kan met vragen omtrent leveringen en bestellingen. Persoonlijk contact is een belangrijke factor in het proces.”

Uit handen nemen

“Het grote voordeel aan de samenwerking is dat Muta Sport het gehele distributieproces van de KNZB uit handen neemt. Onze vragen zijn nooit onmogelijk en dankzij de snelle service zijn wij erg tevreden. Een spoedbestelling of een reguliere bestelling, we kunnen altijd rekenen op de expertise van de medewerkers van Muta Sport.”

Een spoedbestelling of een reguliere bestelling, we kunnen altijd rekenen op de expertise van de medewerkers van Muta Sport. Ben Mansvelder

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Jouke.