Nieuws

Muta Sport verlengt samenwerking met honderdjarig SC Terschelling

Terschelling is van oudsher geliefd onder toeristen vanwege de prachtige natuurgebieden, tal van gezellige dorpjes en de vele uitgestrekte stranden. Wat veel bezoekers van het vaste land echter niet weten is dat het eiland over twee voetbalverenigingen beschikt. Eén van die twee is SC Terschelling in het dorp Midsland, een vereniging waar wij al vele jaren mee samenwerken.

Dit jaar bestaat SC Terschelling exact honderd jaar en in het verlengde daarvan is de bestaande samenwerking met maar liefst vijf jaar verlengd. Onlangs zetten Rijk van Veen namens SC Terschelling en Peter Boonstra namens Muta Sport de handtekeningen onder de nieuwe verbintenis.

Vanwege de bijzondere mijlpaal mochten wij daarnaast een special design jubileumshirt ontwerpen voor SC Terschelling, welke de leden en overige belangstellenden kunnen bestellen in de eigen clubwebshop. Dit shirt herbergt invloeden van diverse tenues van de vereniging uit het heden en verleden.  

Wil jij ook kleding laten ontwerpen voor jouw vereniging met maximale vrijheid in het ontwerp en de samenstelling van de teamkleding? Kies dan net als SC Terschelling voor Muta Sport! Meer informatie hierover vind je op deze pagina. Vragen over Muta Sport als kledingpartner of nieuwsgierig naar ons aanbod? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers.