TOP Arnemuiden

Bij Muta Sport bedienen we een groot aantal sportverenigingen. Daaronder valt een flink aantal korfbalverenigingen door heel Nederland: zo’n 200 grote tot kleine verenigingen voorzien we van kleding en materialen. Eén van die verenigingen is korfbalvereniging TOP uit Arnemuiden, waarmee we recentelijk de samenwerking hebben verlengd. 

Korfbalvereniging TOP

Korfbalvereniging TOP uit Arnemuiden is opgericht op 1 mei 1941. Dit bleek een lastige tijd te zijn voor clubs. Toch verwachtte initiatiefnemer en voorzitter Dhr. Smits dat een korfbalvereniging in Arnemuiden kon bestaan. We kunnen nu wel stellen dat dit zeker het geval is geweest. Korfbalvereniging TOP (wat staat voor Tot Ons Plezier) wil een vereniging zijn die voor iedereen toegankelijk is en die ieder lid laat genieten van alle activiteiten binnen de club. De vereniging wil de korfbalsport een erkende plaats in de samenleving geven door met verschillende partijen samen te werken. Muta Sport is een voorbeeld van zo’n partij.

We spreken met Marcel Meulmeester, voorzitter van de sponsorcommissie bij korfbalvereniging TOP, over de samenwerking met Muta Sport.

Vorm geven aan wensen

Jaren geleden is korfbalvereniging TOP gaan samenwerken met Muta Sport om de outfits voor de teams aan te schaffen. Marcel: “Dat is een goede keuze geweest. De samenwerking liep al toen ik een aantal jaar geleden bij de sponsorcommissie betrokken raakte. In de afgelopen jaren is onze samenwerking alleen maar groter geworden. Daardoor konden onze wensen op een fijne manier vorm krijgen.”

Professionele aanpak van Muta Sport

Korfbalvereniging TOP en Muta Sport werken al jarenlang samen. Dat is mede door de professionele aanpak van Muta Sport. Marcel: “We hebben een jarenlange samenwerking met Muta Sport. De persoonlijke en professionele aanpak van Muta Sport maakt het voor ons mogelijk om de wensen van onze club in kaart te brengen en daar een custom-made pakket van te maken. Zo krijg je het voordeel van ‘massaproductie’, maar dan met de specialiteiten die je als club graag wil zien.” 

Herkenbare outfits voor team en supporters

TOP Arnemuiden

Muta Sport biedt verenigingen ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een clubwebshop, waarop leden clubkleding en accessoires kunnen bestellen. Ook korfbalvereniging TOP heeft een clubwebshop lopen bij Muta Sport. Marcel: “Middels de webshop hopen we als club onze leden op snelle en efficiënte wijze te kunnen voorzien van allerlei artikelen die ze voor het beoefenen van de korfbalsport nodig hebben. Daarnaast is het natuurlijk super leuk dat onze fans op de tribune ook in staat zijn om ‘TOP-artikelen’ te kunnen aanschaffen voor een aantrekkelijke prijs. Wat is er mooier dan bij elke wedstrijd een herkenbare outfit te zien waarin supporters hun liefde voor de club kunnen uiten?”

Muta Sport zorgt voor schitterende ontwikkeling

De samenwerking met Muta Sport en korfbalvereniging TOP bestaat al jaren en is met een goede reden verlengd. Marcel: “Mede door de proactieve instelling en de flexibiliteit van met name Manfred hebben we in korte tijd de hele club in nieuwe kleding kunnen steken. Uiteraard zijn we hierbij ook ondersteund door onze sponsoren. Zonder de inspanningen van Muta Sport zou dit een langdurig proces geworden zijn. We konden dankzij de designafdeling van Muta Sport een lay-out en nieuwe look ontwikkelen die uniek maar wel herkenbaar is. De service die Muta Sport levert is in onze ogen uniek en een schitterende ontwikkeling om als club van te mogen profiteren!”

TOP Arnemuiden

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Jouke.