Nieuws

Muta Sport verlengt samenwerking met jubilerend VV Albatross

Sinds 2014 werkt Muta Sport samen met voetbalvereniging VV Albatross uit het Gelderse Ugchelen, een plaats onder de rook van de stad Apeldoorn. Afgelopen zomer is deze samenwerking verlengt met een tweede termijn van vijf jaar, waardoor alle teams van de vereniging tot de zomer van 2024 in kleding van Muta schitteren.  

Dit jaar bestaat VV Albatros bovendien maar liefst honderd jaar en vanwege dit jubileum is er een speciaal jubileumlogo ontworpen. Dit is dan ook de reden dat wij de vereniging volledig in het nieuw hebben gestoken, want uiteraard kan een nieuw logo niet zomaar op een oud shirt worden gedrukt. Daarnaast heeft Albatross afgelopen periode vier nieuwe hoofdsponsoren aan zich weten te binden voor de senioren- en jeugdafdeling. Deze sponsoren zijn dan ook prominent aanwezig op de wedstrijd- en presentatiekleding.

De vier nieuwe hoofdsponsoren van VV Albatross

Wil jij ook kleding laten ontwerpen voor jouw vereniging met maximale vrijheid in het ontwerp en de samenstelling van de teamkleding? Kies dan net als VV Albatros voor Muta Sport! Meer informatie hierover vind je op deze pagina. Vragen over Muta Sport als kledingpartner of nieuwsgierig naar ons aanbod? Neem dan vrijblijvend contact met onze medewerkers.