Het merk

De Derbystar bal is de officiële wedstrijdbal van de Eredivisie 2023/2024, Keuken Kampioen Divisie en de Tweede en Derde Divisie. De Derbystar is dé marktleider in amateurvoetbal.

Voorraad & garantie

Vanuit ons grote magazijn kunnen wij alles het gehele jaar door uit voorraad leveren. Pre-order je een of meerdere Derbystar ballen? Dan leveren wij deze gegarandeerd voor aanvang van het seizoen.

Bal personaliseren

Je kunt de Derbystar bal personaliseren, bijvoorbeeld middels een wedstrijdsponsor of clublogo. De opdruk wordt met onze specifieke druktechniek aangebracht op de bal. Wil je profiteren van deze unieke service? Informeer naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
DERBY
STAR

Bij Muta Sport vind je de fantastische collectie Derbystar-voetballen

Derbystar is wat ons betreft één van de topmerken op voetbalgebied. De ballencollectie van Derbystar is ongeëvenaard. Gebruik de bal voor een training of een wedstrijd. Het maakt niet uit of je junior of senior bent. Je vindt in elke categorie de juiste bal.

Muta Sport werkt al jarenlang graag samen met Derbystar. Daarom koop je als vereniging, gelegenheidsteam of individuele sporter voor een scherpe prijs Derbystar-ballen en accessoires bij ons in.DERBY
STAR

Derbystar-collectie aanschaffen? Dat kan heel eenvoudig.

Je bestelt de Derby-star collectie rechtstreeks bij Muta Sport. Ga je voor standaard of maatwerk? We nemen contact met je op om je wensen in kaart te brengen. En of je nu voor één team of de hele club bestelt: zowel kleine als grote oplages zijn zo geleverd.

Snel extra voetballen nodig?
Het is goed om te weten dat je altijd terecht kunt in ons ‘Cash & Carry’-magazijn. We hebben alle ballen op voorraad, het hele jaar door. Het is dus alleen een kwestie van uitzoeken, betalen en meenemen!

Wil je Derbystar-ballen laten bedrukken? Onze ontwerpstudio zorgt voor een ontwerp op maat. Dankzij onze specifieke druktechnieken zorgen we ervoor dat de opdruk lang mooi blijft. 
producten
Ook Derbystar voetballen bestellen? Bekijk hiernaast onze modellen.
Derbystar Classic TT II
Merk:
Derbystar
Hoofdkleur:
Wit/Goud
Doelgroep:
Jongens, Meisjes, Heren, Dames
Derbystar Brilliant II Eredivisie
Merk:
Derbystar
Hoofdkleur:
Wit
Doelgroep:
Jongens, Meisjes, Heren, Dames
Derbystar Classic Light II
Merk:
Derbystar
Hoofdkleur:
Wit/Blauw
Doelgroep:
Jongens, Meisjes, Heren, Dames
Derbystar Champions Cup II
Merk:
Derbystar
Hoofdkleur:
Wit/Zwart
Doelgroep:
Jongens, Meisjes, Heren, Dames

Snel Derbystar voetballen nodig?

Vanuit ons grote ‘Cash & Carry’-magazijn kunnen wij alles vanuit voorraad leveren, het gehele jaar door. Pre-order je een of meerdere Derbystar ballen? Dan leveren wij deze gegarandeerd voor aanvang van het seizoen. Ook geven wij volledige garantie op retouren met een gegronde klacht. Ook dat is de kracht van een samenwerking met Derbystar.

Redenen om Derbystar ballen te kopen

Derbystar voetballen staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit. De materialen zijn duurzaam en bestand tegen slijtage. Ook worden sommige Derbystar-modellen met de hand gemaakt, wat de kwaliteit nog beter en verfijnder maakt. 

Ook zijn Derbystar voetballen FIFA-gecertificeerd. Dit betekent dat ze voldoen aan de strikte normen voor grootte, gewicht en prestaties. Dit is zeer belangrijk voor professionele wedstrijden en competities. Daarnaast hebben de Derbystar ballen een goede balvlucht en een nauwkeurige baan. Dit is wel zo fijn en belangrijk voor spelers in het veld.

Derbystar biedt een breed scala aan ballen voor verschillende niveaus, waaronder professioneel, amateur en jeugdvoetbal. Derbystar is een gerenommeerd merk in de voetbalwereld en heeft een lange geschiedenis in de productie van kwaliteitsballen. Dit zorgt voor veel vertrouwen en betere prestaties, zowel van individuele spelers als teams.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Rienk Wim.