Muta Inside

Winkelen op afspraak weer mogelijk in onze Teamshop

We mogen weer klanten ontvangen in onze Teamshop! Eind februari heeft het kabinet tijdens een persconferentie bekend gemaakt dat winkelen (zij het op afspraak) met ingang van woensdag 3 maart weer mogelijk is. We kunnen dan ook niet wachten om jullie weer van dienst te zijn.

Het winkelen op afspraak ken echter wel een aantal spelregels. Zo dient er minimaal vier uren van tevoren een tijdslot te worden gereserveerd en is het dragen van een mondkapje tijdens het winkelen verplicht.

Een afspraak maken om te komen winkelen in onze Teamshop kan op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur via de e-mail (teamshop@mutasport.nl) en telefoon (058-2660315). De genoemde tijden zijn eveneens onze openingstijden, op zaterdag zijn we vooralsnog gesloten.

Tot slot verwijzen we jullie graag door naar onze webshop. Ter voorbereiding op het komen winkelen op afspraak kun je hier inspiratie opdoen. En uiteraard is het ook mogelijk om hier online je aankopen te doen, welke vervolgens zullen worden opgestuurd of kunnen worden afgehaald in de winkel.

Graag tot snel in de Teamshop van Muta Sport!

PS houd de social media kanalen van onze Teamshop in de gaten voor spetterende aanbiedingen in de komende dagen en weken. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter.