Tips & tricks

Wegens succes verlengd tot eind 2020: voetbaldoelen voor de scherpste prijzen

Medio april hebben wij onder voetbalverenigingen een actie gelanceerd, waarbij het tijdelijk mogelijk was om voetbaldoelen aan te schaffen voor de scherpst mogelijke prijs. Vanwege de coronacrisis waren de sportvelden destijds gesloten en we zagen dat de verenigingen aan het inventariseren waren geslagen met het oog op het komende seizoen.

De actie is zo’n groot succes gebleken dat we deze per direct hebben verlengd tot en met 31 december 2020. Heeft jouw/jullie vereniging dus nog voetbaldoelen nodig voor het komende seizoen? Zoek dan niet verder en bestel ze bij Muta Sport! 

Wat zijn, naast de prijs, nog meer voordelen van deze actie?

  • De doelen worden geleverd inclusief net (hier zijn geen extra kosten aan verbonden)
  • Ook het transport van de doelen naar de vereniging toe is helemaal gratis (vanaf twee stuks)
  • Er wordt gewerkt met staffelprijzen (zie webshop, de link vind je hieronder) 

De doelen welke onder de actie vallen zijn het seniorendoel (7,32×2,44 meter), jeugddoel (5x2x1,5 meter) en minidoel (3×1 meter, ook verkrijgbaar per acht stuks inclusief kar).

De voetbaldoelen zijn hier in onze nieuwe webshop te bestellen. Ook is het mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen bij ons. Dit kan door middel van het invullen van het offerteformulier op onze website of door een mail te sturen naar verkoop@mutasport.nl