Nieuws

We draaien ‘gewoon’ door bij Muta Sport deze dagen

Ondanks het feit dat alle sporten in ons land logischerwijs stil liggen, leunen we niet achterover. In tegendeel, in de afgelopen dagen en weken zijn we rustig verder gegaan met het vervaardigen en uitleveren van opdrachten voor diverse klanten. We nemen jullie graag mee in wat wij momenteel allemaal doen.

Bedrijfskleding Sanisale/Keukensale Leeuwarden

De medewerkers van het bedrijf Sanisale/Keukensale (beide gevestigd in Leeuwarden) beschikken sinds deze week over nieuwe representatieve werkkleding. In samenspraak met de bedrijfsleiding is er gekozen voor een luxe overhemd en een net vest, beide voorzien van de bedrijfslogo’s (zie hierboven het resultaat).

Nieuwe kleding nodig voor jouw bedrijf of organisatie? Klik hier voor meer informatie.

(Hard)loopshirts Night To Light Run Franeker

De Night To Light Run (een hardloop- en wandelevenement voor het goede doel) in het Friese Franeker werd onlangs verschoven van 21 maart naar 3 oktober. Desalniettemin hebben we wel alvast de shirts uitgeleverd voor de deelnemers van de run bij de organisatie Valk Event Productions. Naast leverancier is Muta Sport ook als sponsor aan dit evenement verbonden. 

Opzoek naar kleding voor jouw (hard)loopevenement? Klik hier voor meer informatie.

Veiligheidshesjes Nedac Sorbo Mascot

Vorige week hebben wij op onze kanalen de veiligheidshesjes voor bedrijven en organisaties aangeboden en inmiddels hebben al meerdere partijen hier gebruik van gemaakt. Zo ook het bedrijf Nedac Sorbo Mascot, dat haar hoofdkantoor heeft gevestigd in het Gelderse Duiven. Met deze veiligheidshesjes worden personen geattendeerd op de maatregel om minimaal anderhalve meter afstand te houden. Hierdoor kunnen de medewerkers van het bedrijf veilig hun werk blijven uitvoeren. 

Ook veiligheidshesjes voor jouw bedrijf of organisatie? Klik hier voor meer informatie.