Nieuws

Volleybal, survival en kaatsen: sportkleding op maat voor drie verschillende klanten

In de afgelopen weken hebben wij voor vele klanten (verenigingen, bedrijven en organisaties) wederom een mooi en functioneel (sport)kledingpakket uit mogen leveren. Drie recente opdrachten, te weten die van de Volleybal Vereniging Berlikum, de Stichting Survival Kootstertille en Team Kaatsfan, lichten wij hieronder in de kort graag verder toe.  

Volleybal Vereniging Berlikum

De volleyballers en volleybalsters van deze vereniging uit het Friese dorp schitteren sinds vorige week in gloednieuwe wedstrijdtenues. De aanschaf van de tenues voor de drie teams van de vereniging is mede mogelijk gemaakt door een aantal lokale en regionale sponsoren, namelijk Muta Sport, Auto Synyco, VOF Bouwbedrijf van der Graaf, De Berltsumer Makelaar S. van Tuinen, Van Tuinen Tuinservice, Mechanisatiebedrijf Van der Laan en Siegersma Gevelrenovatie.

Klik hier voor meer informatie over kleding op maat voor uw volleybalvereniging.

Stichting Survival Kootstertille

Afgelopen zondag 8 maart vond in het Friese dorp Kootstertille de Stertil Survivalrun plaats, welke jaarlijks wordt georganiseerd door deze stichting. Meer dan 1200 deelnemers baanden zich een weg over de verschillende uitdagende hindernissen en door de modder. De deelnemersshirts zijn vervaardigd (met de sponsoren van de run) en bedrukt (genummerd) door Muta Sport.

Klik hier voor meer informatie over survival-kleding op maat voor uw evenement.

Foto: HP-Foto
Foto: HP-Foto

Team Kaatsfan

De start van het kaatsseizoen 2020 staat voor de deur en de kaatsters (zowel de dames als de meisjes) van Team Kaatsfan zijn met het oog op de eerste wedstrijden inmiddels alweer volop aan het trainen. Op kledinggebied zijn alle teamleden vorige maand voorzien van een nieuw kledingpakket (presentatie- en trainingskleding) en de officiële teampresentatie volgt op zaterdag 4 april.  

Klik hier voor meer informatie over kleding op maat voor de diverse Friese sporten.

Foto: X-lent For You
Foto: X-lent For You