Nieuws

Switch Volleybal in nieuwe kleding, jassen voor vrijwilligersploeg VC Trynwalden

Nagenoeg alle sportcompetities in ons land liggen vanwege de aangescherpte coronamaatregelen momenteel voor vier weken stil, maar gelukkig mochten we afgelopen week ‘gewoon’ bestellingen uitleveren aan meerdere verenigingen. Zo ook aan Switch Volleybal uit het Utrechtse Hooglanderveen en Voetbal Combinatie (VC) Trynwalden uit het Friese Oentsjerk. 

Voor alle teams van Volleybalvereniging Switch mochten we in de aanloop naar het seizoen 2020-2021 nieuwe wedstrijdtenues ontwerpen. Deze tenues, geheel in de stijl van de vereniging (clubkleuren), zijn dankbaar in ontvangst genomen. Daarnaast hebben we voor Switch onlangs ook een nieuwe webshop gebouwd, waarin leden hun eigen clubartikelen en andere volleybalbenodigdheden kunnen aanschaffen.

‘De Fjildploech’ (de veldploeg) van VC Trynwalden, een groepje vrijwilligers dat zich bezig houdt met onderhoud op het sportcomplex van de voetbalvereniging, is daarnaast voorzien van nieuwe warme jassen. Ideaal nu de winter in zicht komt. Deze jassen zijn gesponsord door het bedrijf Lascon en deze sponsor is terug te vinden op de achterkant van de jassen van het merk hummel. Een prachtige waardering voor een hardwerkende groep onbetaalde krachten. 

Wil jij ook kleding laten ontwerpen voor jouw vereniging met maximale vrijheid in het ontwerp en de samenstelling van de (team)kleding? Dan is Muta Sport je graag van dienst. Meer informatie hierover vind je op deze pagina. Vragen over Muta Sport als kledingpartner of nieuwsgierig naar ons aanbod? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers.