Sublieme prestaties

Dankzij onze druktechnieken zorgen we ervoor dat logo’s, clubkleuren en opdrukken altijd van je wielerkleding sprankelen.

Vijf jaar garantie

Met Muta Sport kies je voor kwaliteitskleding. Elke training en wedstrijd opnieuw. Vijf jaar lang.

Define by design

Met Muta Custom Made Cyclingwear bieden we je alle vrijheid: qua ontwerp, materiaal én pasvorm.

Offerte aanvragen
Wieler
kleding

Wielerkleding voor teams: wielerkleding waarmee je fietst als een prof

Wielerteams staan bekend om de eenheid die ze op de weg uitstralen. Op het gebied van persoonlijkheden, materialen en natuurlijk de wielerkleding van het team. Of het nu om een team van amateurs of een profteam gaat, de fietskleding moet gemaakt zijn naar eigen wens. Iedere wielrenner wil namelijk altijd gesoigneerd op pad gaan. Kwaliteit, comfort en maatwerk staan daarbij hoog in het vaandel en Muta Sport begrijpt dat als geen ander.

Muta Sport is dan ook expert op het gebied van wielerkleding voor teams. We leveren al jarenlang fietskleding aan profteams, maar ook aan het team bestaande uit vrienden en collega’s. Bij ons kun je terecht voor verschillende collecties aan wielerkleding passend bij ieders behoefte en budget. Goedkope wielerkleding voor profteams en amateurs. 

De wielerkleding van Muta Sport (Muta Custom Made Cyclingwear) biedt je alle vrijheid: qua ontwerp, materiaal én pasvorm. We combineren graag met de kleding van gerenommeerde wielermerken zoals Craft, Odlo en Fusion. Zo fietst jouw team altijd in passende wielerkleding voor elke omstandigheid. Iedere training en wedstrijd, het hele jaar door.

Ontwerp
op maat

Wielerkleding voor profteams: kwaliteit gegarandeerd en een slimme koop

Door de jaren heen heeft Muta Sport vele teams mogen voorzien van wielerkleding op maat. Niet alleen teams bestaande uit verenigingen, bedrijven- en gelegenheidsteams, maar ook heuse profteams. Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van wielerkleding, kunnen wij alles bieden op het gebied van fietskleding voor profteams.

Onze wielerkleding voor teams komt rechtstreeks uit Italië, een wielerland bij uitstek. Hierdoor kunnen we garanderen dat de fietskleding de kwaliteit bezit die gewenst wordt binnen profteams. En we bieden alle kledingstukken en accessoires die je je maar kunt bedenken binnen de sport. Shirts, lange en korte broeken, schoenen, brillen, helmen en ga zo maar door. Onze experts adviseren jouw profteam graag bij het maken van een keuze.

Daarnaast vinden we het uiterst belangrijk dat de wielerkleding voor profteams betaalbaar blijft. Daarom bieden we wielerkleding uit iedere prijsklasse aan. Met de garantie dat deze goedkope wielerkleding dezelfde prestaties levert als de allerduurste pakketten.

Gemakkelijk
besteld

Wielerkleding voor teams bestellen bij Muta Sport? Een fluitje van een cent

Het bestellen van wielerkleding bij Muta Sport is heel eenvouding. Je bestelt de gewenste fietskleding rechtstreeks bij ons. Wij werken namelijk tot grote wederzijdse tevredenheid al vele jaren samen met onze leveranciers. En een bijkomend voordeel is dat de kleding hierdoor zo geleverd is. Ook kleine oplages zijn trouwens zo geleverd.

Ons werkwijze is simpel: samen met jou gaan we voor een wielerkledingpakket op maat. We nemen allereerst contact met je op om de wensen van jouw team in kaart te brengen en we adviseren daarbij wat je nodig hebt. Mocht je ervoor kiezen om voor standaardwerk te gaan, dan is dat geen enkel probleem. Ook het aanschaffen van basisartikelen zonder opdrukken is bij ons altijd mogelijk. Onze medewerkers van de ontwerpstudio zorgen bij de keuze voor een wielerkledingpakket op maat vervolgens voor een ontwerp op maat. 

Na goedkeuring gaat de wielerkleding in bestelling en zodra deze geleverd is, komen de medewerkers van onze drukkerij in actie. Zij zorgen ervoor dat de opdracht zo snel mogelijk wordt bedrukt, zodat deze ook tijdig kan worden uitgeleverd.

bedrukte
wielerkleding

Wielerkleding voor teams bedrukken: we regelen het graag voor je

Geheel naar wens kun je ervoor kiezen om je team wielerkleding door ons te laten bedrukken. Denk hierbij aan (sponsor)logo’s, (sponsor)namen, nummers en initialen. 

Muta Sport hanteert hierbij verschillende druktechnieken, zoals zeefdrukken, borduren en transferdrukken en onze specialiteit: de sublimatie-druktechniek. Sublimatie is dé manier om kleuren en logo’s ín materiaal te drukken en niet erop. Dankzij deze drukmethode maakt de wielerkleding van ons eigen merk Muta Sport het verschil: qua designmogelijkheden en kwaliteit. Honderden teams, sportverenigingen en bedrijven willen sindsdien niet meer anders. En dankzij sublimatie kunnen we altijd topkwaliteit blijven bieden.

Muta Sport adviseert je graag over de techniek die het beste resultaat oplevert. En we garanderen je bovendien dat de opdrukken jarenlang van de kleding blijven sprankelen.

Onze
merken

Onze merken: voor ieder team het perfecte aanbod wielerkleding

Zeg je fietskleding dan zeggen wij Muta Custom Made Cyclingwear. Ieder team bieden we een uniek design op het gebied van wielerkleding, want bij Muta Sport staat de wens van de klant voorop. Daarbij heb je een vrije keuze op gebied van ontwerp, materiaalkeuze en pasvorm. Dit zijn de basis ingrediënten voor een passend wielerkledingpakket voor teams. 

Naast ons eigen merk bieden we wielerkleding voor teams aan van de bekende wielermerken zoals Craft, Odlo, Fusion en Newline. En we hebben meer goed nieuws. Muta Sport heeft de handen ineens geslagen met Elastic Interface, dé specialist op het gebied van zemen. Hiermee tillen we de wielerkleding voor teams naar een nog hoger niveau. Of je nou amateur bent of prof, het zeem is van essentieel belang om comfortabel de weg op te gaan. 

Maar zemen maken, dat kan niet iedereen. Elastic Interface heeft het tot een wetenschap verheven en maakt de allerbeste zemen voor optimale bescherming én comfort. Met Elastic Interface hebben we een toonaangevende leverancier op het gebied van zemen in huis. Doe er je voordeel mee bij het samenstellen van wielerkleding voor jouw (prof)team.

 
Projecten
& partners
Ontdek wat wij voor sportverenigingen en onze partners betekenen.

vv Woudsend

vv Woudsend kiest voor Muta Sport

Hang On Survivalgroep

Hang On kiest voor survival­kleding van Muta Sport

Soccer Academy 4 Girls

Intensieve samenwerking met unieke meidenvoetbalschool uit Noord-Nederland

Officieel partner
van o.a.

Wielerkleding bedrukken? 

Welk kledingmerk je ook kiest. Dankzij onze druktechnieken zorgen we ervoor dat sponsorlogo’s en opdrukken jarenlang mooi blijven.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Marco.