Sinds het voorjaar van 2019 kent het wielerlandschap in Noord-Nederland een nieuwe uitdager binnen het amateur-peloton. Een team van veertien gepassioneerde wielrenners, welke koersen onder de naam Team Mutasport.nl met als doelstelling: strijden voor de overwinning in iedere koers op een attractieve, aanvallende en strijdlustige wijze. Als naamgever fungeert Muta Sport sinds de oprichting als leverancier (kleding en materialen) en hoofdsponsor van het team. 

Paul Veldhuis (renner Team Mutasport.nl): “Voor de oprichting van Team Mutasport.nl koersten we allemaal bij een andere wielerploeg in Noord-Nederland. We merkten echter dat hoe groter de ploeg is, hoe minder aandacht er is voor de individuele renner op het gebied van kleding en materialen. Dit is dan ook de reden dat ik samen met nog twee wielervrienden om tafel ben gaan zitten, waarbij we uiteindelijk het besluit hebben genomen om onze eigen ploeg op te richten. Door middel van onze eigen kennissenkring zijn we via-via bij Muta Sport terecht gekomen en hebben we ons plan gepresenteerd. Muta Sport stond hier positief tegenover en zo is de samenwerking geboren.”

#OrangeArmy

“Als kleding- en materialenleverancier was Muta Sport voor de oprichting van het team al actief binnen de wielersport. Daarom hebben we samen gekeken naar hoe we ons eigen team qua kleding en materiaal een unieke en uniforme uitstraling konden geven binnen het peloton. Dit heeft er toe geleid dat onze kleding en accessoires (tassen en helmen) voornamelijk de kenmerkende Muta-kleur oranje hebben gekregen. Daarbij gebruiken we als pay-off de hashtag #OrangeArmy.”

Teampresentatie

“Voor aanvang van ons eerste seizoen hebben we daarnaast ook een teampresentatie gehouden in het bedrijfspand van Muta Sport. Hierbij waren al onze sponsoren aanwezig, want naast Muta Sport als hoofdsponsor hebben we nog ruim tien partijen aan ons weten te binden. Hierdoor was de start meteen goed en zijn we vol frisse energie en goede moed de eerste koersen ingegaan.”

Snelle service

“Gedurende een seizoen maken we van alles mee binnen het peloton. Denk aan materiaalpech, maar ook aan kleding die stuk gaat als gevolg van een valpartij. Gelukkig kan Muta Sport snel schakelen en zijn de lijntjes kort, waardoor kapotte en beschadigde kleding snel kan worden vervangen. De service is echt top en qua leversnelheid hoort Muta Sport bij de top van het kledingpeloton.”

Presteren door middel van de juiste kleren

“Met Team Mutasport.nl koersen we in kleding van hoge kwaliteit die ons helpen bij het presteren. Dit hebben we ook nodig, want onze doelstelling is om elke koers voor het podium te gaan. Bovendien hebben we binnen onze ploeg zes renners die regelmatig prachtige resultaten behalen ”

De service is echt top en qua leversnelheid hoort Muta Sport bij de top van het kledingpeloton. Paul Veldhuis

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Jouke.