De survivalsport in Nederland maakt al geruime tijd een groei mee en verenigingen schieten als paddenstoelen uit de grond. Ook binnen Muta Sport zien wij deze groei terugkomen en mogen wij anno 2020 een groot aantal van deze verenigingen bedienen. Eén van deze verenigingen is de Streker Survivalrun Vereniging uit het Noord-Hollandse Grootebroek, een dorp dat op een steenworp afstand van Enkhuizen ligt. Het verhaal van de samenwerking met deze vereniging. 

Theo Jong (voorzitter Streker Survivalrun Vereniging Grootebroek): “De Streker Survivalrun Vereniging, kortweg SSV, is opgericht in het jaar 1998 en heeft momenteel een ledenaantal van ongeveer 330 personen. Als SSV zijnde willen we een vereniging zijn die het voor iedereen mogelijk maakt om deze prachtige sport te beoefenen, of je nu op hoog of op laag niveau survivalt. In Grootebroek beschikken we over ons eigen sportcomplex met ruim tweehonderd uitdagende hindernissen.”

Keuze leverancier

“Zo’n anderhalf jaar geleden zijn we voor het eerst in contact gekomen met Muta Sport. SSV had destijds een andere kledingleverancier, maar deze samenwerking (en dat met name de uitlevering van bestellingen) verliep niet geheel naar wens. We zijn toen de boer op gegaan en na een selectietraject uiteindelijk bij Muta Sport terecht gekomen. Na een aantal goede gesprekken hebben we de knoop doorgehakt en besloten om met Muta Sport als nieuwe leverancier in zee te gaan.”

Goede contacten

“Binnen Muta Sport hebben we één contactpersoon die we altijd kunnen bereiken als er een vraag is vanuit de vereniging of op het punt staan een bestelling te plaatsen. Deze korte lijntjes ervaren wij als zeer prettig. Daarnaast kunnen de leden van onze vereniging gebruiken maken van de speciale SSV-webshop, welke is gebouwd en wordt onderhouden door Muta Sport. De bestellingen worden rechtstreeks bij de leden thuisbezorgd.”

Expertise

“Over de samenwerking zijn wij tot op heden dan ook zeer tevreden. De medewerkers van Muta Sport beschikken over een hoop kennis en kunde van de survivalsport. Over de kleding, maar ook over bijvoorbeeld schoenen van de bekende survivalmerken als Salomon en Inov-8. Ook deze kunnen we trouwens rechtstreeks afnemen via de webshop.”

Niets is onmogelijk

“Bovendien is geen vraag te gek en kan er binnen het bedrijf snel geschakeld worden op het moment dat wij iets nodig hebben. We krijgen nooit een nee te horen en niets is eigenlijk onmogelijk.”

De medewerkers van Muta Sport beschikken over een hoop kennis en kunde van de survivalsport. Theo Jong

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Jouke.