Nieuws

Ook in de zomerperiode (sport)kleding op maat

De zomervakantie is aangebroken in het Noorden van ons land en ook de andere regio’s zullen spoedig volgen. Dit betekent onder andere dat er weer de nodige traditionele voetbalkampen worden georganiseerd, zo ook het Voetbalkamp Grouin bij GAVC. Voor de deelnemers van het kamp hebben we een mooi tenue geproduceerd en bovenal zijn we verheugd dat het kamp ‘gewoon’ door kon gaan.

Daarnaast mochten we onlangs ook een nieuwe kledinglijn ontwerpen voor de medewerkers van het openluchtzwembad De Sawn Stjerren in het Friese Hallum. Hierbij is gekozen voor een sportieve Jako-lijn met opvallende kleuren, zodat de badmeesters en badjuffen goed te herkennen zijn. Hopelijk wordt het een zomer met oneindig veel zonuren. Wij leveren Jako-kleding tegen een zeer scherpe prijsstelling.

Ook zijn we blij dat het kaatsseizoen komend weekend eindelijk losbarst. Als trotse kledingleverancier wensen wij de KNKB, de organiserende verenigingen en uiteraard de kaatsers en kaatsters veel succes bij de wedstrijden! Maak er een mooi seizoen van.

Ook op zoek naar (sport)kleding voor jouw (sport)evenement, bedrijf of vereniging? Laat je inspireren op onze website en/of neem gerust vrijblijvend contact op met één van onze vertegenwoordigers. We bieden alle vrijheid qua ontwerp, materiaal én pasvorm. En dankzij onze sublimatie-druktechniek sprankelen logo’s, kleuren en opdrukken seizoenenlang van je kleding.