Nieuws

Muta Sport voorziet personeel Exsin Recht & Ruimte van bedrijfssportkleding

Voor het bedrijf Exsin Recht & Ruimte uit Zwolle hebben wij onlangs een complete lijn functionele bedrijfssportkleding mogen produceren. Deze wielren- en hardloopkleding is volledig ontworpen in de huisstijl van het bedrijf, namelijk in de kleuren rood en wit met de rode peper (Exsin kenmerkt zich als een bedrijf met pit) uit het logo prominent aanwezig. 

Naast de bedrijfssportkleding hebben we als extraatje een moderne en stoere hooded sweater ontworpen en uitgeleverd aan Exsin. Deze sweater (ook volledig in de huisstijl van het bedrijf) is meegegaan in de koffer van de medewerkers die onlangs gezamenlijk op wintersport naar Maria Alm in Oostenrijk gingen. Dit leverde de onderstaande prachtige foto op.

De medewerkers van Exsin in de sweaters tijdens de wintersport in Oostenrijk

Taede Wielstra, directeur van het bedrijf Exsin Recht & Ruimte: “Bij Exsin vinden we sporten erg belangrijk. We zijn regelmatig haantje de voorste bij bedrijvenlopen en wielrenactiviteiten. Onze mensen hebben pit en dat komt ook tot uiting in die sportevenementen. Daar hebben we kwaliteitskleding voor nodig die deze pit en energie uitstraalt en we zijn dan ook zeer blij met de kleding van Muta Sport.”